Jojo: „Când mănânc un aliment care îmi face rău, am un ceai pe care îl prepar din fenicul și chimen”


1655
loading...

Deşi încearcă să mascheze afecţiunea pe care o are de câţiva ani de zile, de curând, actriţa Jojo a decis să vorbească despre boala care o va urmări toată viaţa şi regimul de viaţă adoptat pentru ameliorarea acesteia, când îi creează probleme:

JOJO

“Dacă e cineva la masă care mănâncă repede, îi spun! Îi spun pentru că îmi creează un stres! Pentru mine, masa e ca o binecuvântare, adică mă hrănesc cu energie, nu numai cu alimente. Și nu vreau să hăpăi, așa.”

“Eu am de ani de zile gastrită hiperacidă și atunci sunt foarte interesată de toate remediile pentru gastrită și toate derivatele ei. Evident că există alimente care ne fac rău, dar care ne plac foarte mult. Și atunci, de exemplu, când mănânc un aliment care îmi face rău, am un ceai pe care îl prepar din fenicul și chimen, care face minuni. Este un ceai extraordinar, care luptă împotriva balonării, reglează funcțiile stomacului, este excepțional”, a mărturisit Jojo în cadrul interviului…

Având în vedere boala sa, actriţa trebuie să aibă mereu grijă ce şi cum mănâncă, pentru a evita problemele stomacale. Cu toate acestea, vedeta mai consumă din când în când şi produse interzise, însă ceaiul naturist o ajută întotdeauna să îşi revină repede.

jojo-o-mamica-frumoasa-si-mandra-uite-cat-de-mare-s-a-facut-baietelul-ei-achim-si-cat-de-bine-seamana_2

Surse foto: libertatea.ro; sport.ro

loading...