Home Stiri Jojo, noi declarații despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „Trebuie să urmez un tratament”

Jojo, noi declarații despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „Trebuie să urmez un tratament”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 541 views 2 minute timp de citit

Jojo se confruntă cu probleme de sănătate în ultima perioadă. În urma unor controale medicale, aceasta a aflat că are o inflamație la coloană și trebuie să urmeze un tratament medicamentos. Mai mult decât atât, actrița nu are voie să facă niciun fel de efort și trebuie să stea doar în pat.

„Sunt zece zile în repaus cu spatele. Trebuie să vă spun că nu am nimic la coloană, nimic grav, cel puțin. Am o inflamație destul de mare, nu trebuie nimic operat. Am fost la consultație, am făcut RMN și trebuie să urmez un tratament cu antiinflamatoare și analgezice și să stau la pat”, a declarat soția lui Paul Ipate pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu mai mulți ani, Jojo a acordat un interviu pentru cei de la click.ro și a vorbit despre cariera sa, dar și despre punctul în care viața ei a ajuns în acest moment.

„Nu aş face nimic din ceea ce nu-mi place. Iubesc muzica şi am avut noroc să pot cânta. Ador actoria şi am fost incredibil de norocoasă la fiecare pas pe acest drum. Chiar cred că sunt un om norocos. Când eram puştoaică, îmi doream să devin balerină.

Am aceleaşi preocupări ca toate celelalte mămici. Îmi petrec mult timp cu piciul meu, mergem în parc, descoperim împreună locuri noi şi lucruri noi. Gătesc, merg la film, mă văd cu prietenele, grădinăresc, scriu, pictez, merg la cumpărături, fac sport.

Nu ştiu să trăiesc altfel. Am crescut făcând această meserie. Îmi împart timpul cum face orice altă mămică ce trebuie să meargă şi la muncă şi să aibă grijă şi de familia şi casa ei. Cred foarte mult în faptul că trebuie să ne iubim şi să ne acceptăm aşa cum suntem, asta dacă nu există cu adevărat nişte probleme reale. Să îmi doresc să schimb ceva ar însemna să nu mă iubesc pe mine. Mie chiar îmi place că sunt tot ceea ce sunt”, a spus aceasta în cadrul unui interviu acordat pentru cei de la click.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies