Jojo, portret superb de familie. Ce a dezvăluit actrița despre copiii săi


178
loading...

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, în vârstă de 38 de ani, s-a bucurat în această perioadă de o scurtă, dar binemeritată vacanță pe litoralul românesc, împreună cu soțul său, Paul Ipate (34 de ani), și cei doi copii ai lor, Zora și Akim. Actrița a transmis un mesaj impresionant pe conturile sale de socializare, unde a oferit detalii din viața lor de familie.

„Când suntem toți patru, suntem compleți. Achim când era de vârsta Zorei a avut cea mai simpatica afirmație despre familia noastră: «Ce echipă!». Și așa ne-a rămas numele și azi. Aș sta încă o luna în vacantă la Sfântu cu echipa mea iubita… Savurez fiecare secundă pentru că știu cât de repede va trece totul, ca un vis frumos. Vreau să trăiesc mai mult momentul asta în care Zori vrea să fie unicorn în fiecare zi, iar Achim, explorator și arcaș, pe rând. Faptul ca plaja este aproape goală le stimulează creativitatea și se joacă parcă mai mult decât de obicei unul cu celalalt. Amândoi însă au personalități puternice și se mai supără din când în când și atunci se aude tare: «Mamiiii» pe doua voci care cer «dreptate». Faptul ca au la vârsta asta nevoie de mami e cel mai minunat privilegiu pe care mi l-a oferit viața până acum. MAMI este cea mai frumoasă, amețitoare, copleșitoare împlinire a vieții mele. Vă iubesc”, a scris Jojo pe paginile sale de socializare.

Jojo și Paul Ipate și-au început relația în 2014, iar în 2017 au făcut pasul cel mare și și-au unit destinele în mare secret, cu puțin timp înainte ca actrița să o nască pe Zora. Jojo a mai fost căsătorită o dată, între 2009 și 2012, cu Ionuț Grama, iar rodul acelei căsnicii este Achim. Jojo și Paul Ipate formează unul dintre cele mai îndrăgite și închegate cupluri din showbizul românesc…

Citește și:  Larisa și Ella de la „Puterea Dragostei”, în conflict de proporții din cauza lui Culiță Sterp

Surse: libertatea.ro, unica.ro

loading...