HomeStiri Mondene Jojo a reacționat după ce a fost condamnată că și-a dus copilul la proteste: „Sunt mândră că m-am dus la miting”

Jojo a reacționat după ce a fost condamnată că și-a dus copilul la proteste: „Sunt mândră că m-am dus la miting”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 818 views
jojo-reactionat-dupa-ce-fost-condamnata-ca-si-dus-copilul-la-proteste-sunt-mandra-ca-m-dus-la-miting in Stiri Mondene

Paul Ipate și Jojo sunt doar doi dintre sutele de părinți care și-au dus copilul la protestele ce au avut loc în ultima perioadă în capitală. După ce au fost condamnați pentru decizia luată, cei doi au reacționat dur.

jojo-reactionat-dupa-ce-fost-condamnata-ca-si-dus-copilul-la-proteste-sunt-mandra-ca-m-dus-la-miting

Paul Ipate și Jojo, care au o fetiță pe nume Zora, și-au luat în urmă cu ceva timp fiica și au mers la protestele din București alături de câteva sute de părinți și copii. Numai că decizia lor nu a fost trecută cu vederea. Mircea Badea a dedicat o ediție întreagă a emisiunii pe care o prezintă pentru a le critica pe vedetele care au participat la proteste.

Paul Ipate și Jojo au reacționat imediat după acuzele aduse. Cei doi au postat mesaje pe Facebook, în care spun că se simt mândri că au fost acolo și că lumea ar trebui să înțeleagă că există motive întemeiate pentru care au făcut-o.

„Am fost colegi atâţia ani şi nu aş vrea să îi răspund cu aceeaşi vehemenţă! Însă, îi pot spune lui Mircea că atâta timp cât în Piaţa Victoriei am văzut foarte multe mame cu copii de toate vârstele, care simţeau exact ca mine, lucrul acesta m-a determinat să fiu mai fericită ca oricând. Sunt mândră că m-am dus la miting, a fost un sentiment de patriotism extraordinar. Pe de altă parte, îl anunţ pe Badea că fetiţa mea este foarte bine şi îi mulţumesc pentru grijă. Atât”, a scris Jojo…

„Pentru cei ce m-au întrebat de ce mai ies în stradă, pentru cei ce m-au înjurat că ies în stradă, pentru cei ce au stat și stau comozi în continuare în fotolii la căldură, pentru cei care cred că nu-i afectează deloc ce se întâmplă cu țara în momentele astea, va dedic acest articol”, a scris Paul Ipate în descrierea unui text care vorbea despre situația politică din România din ultima perioadă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed