Home Stiri Jojo, sfaturi pentru îngrijirea părului

Jojo, sfaturi pentru îngrijirea părului

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 776 views 2 minute timp de citit

De curând, artista Jojo (Cătălina Gramă) a mărturisit pe contul său personal de socializare o serie de sfaturi şi secrete despre cum anume să ai un păr mătăsos şi luminos. 

jojo

„Încerc să evit produsele de styling şi să nu fac abuz de «gadgeturi». Însă, dincolo de aceste reguli, mai încerc să:

  1. Îmi spăl părul o dată la două – trei zile, nu zilnic, deoarece părul va avea tendinta să se îngraşe mult mai repede. Cred că este esenţial să cunoaştem nevoile părului nostru, iar în funcţie de aceasta sa alegem un sampon lejer, de vara.
  2. Îmi tund varfurile constant, deoarece aceasta este perioada când părul se degradeaza din cauza razelor UV, care-i slăbesc rezistenţa. Mie îmi place tot mai mult părul cât mai scurt. Aşa ne menţinem în tendințe fără prea multă bătaie de cap.
  3. Folosesc un balsam de par cel puţin o dată pe săptămână. Razele soarelui vor afecta profund firul de pâr, de aceea, este esențial să ii conferim hidratare într-un mod delicat.
  4. Perii părul cu un pieptene cu dinţi rari, de lemn. Mai mult, îl pieptăn atunci când firul de pâr este încă umed.
  5. Mă hidratez intens în această perioadă caniculară, deoarece știu că asta conferă strălucire şi părului meu.

Ps: După postarea articolului, chiar îmi voi realiza o mască cu o banană şi puţină miere. O las să acționeze 15 minute, urmând să clătesc în profunzime. Mereu aleg să realizez această mască, deoarece deși conține puține alimente şi este foarte uşor de realizat, părul arată și se simte incredibil la atingere”, a mărturisit Jojo pe contul său de socializare…

Sursa foto: enational.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies