HomeStiri Mondene Jojo şi Paul Ipate: „…vrei, nu vrei, bea, Grigore, agheasmă!” Vezi ce au păţit cei doi!

Jojo şi Paul Ipate: „…vrei, nu vrei, bea, Grigore, agheasmă!” Vezi ce au păţit cei doi!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
Jojo-şi-Paul-Ipate-vrei-nu-vrei-bea-Grigore-aghiazmă-Vezi-ce-au-păţit-cei-doi in Stiri Mondene

Frumoasa Jojo şi Paul Ipate au plecat într-o vacanţă împreună cu fetiţa lor.

Jojo şi Paul Ipate vrei nu vrei, bea Grigore aghiazmă! Vezi ce au păţit cei doi

Totul a fost bine până când au vrut să se întoarcă acasă. Şi-au dat seama că li s-a stricat maşina şi au fost nevoiţi să-şi mai prelungească vacanţa cu câteva zile, pentru ca piesa necesară reparaţiei maşinii să ajungă. Se pare că destinul a avut grijă de dorinţele lor, deoarece chiar se gândeau că ar fi frumos să mai petreacă împreună câteva zile de vacanţă.

Jojo şi Paul Ipate vrei nu vrei, bea Grigore aghiazmă! Vezi ce au păţit cei doi 1

„Ştiţi vorba aia, «ai grijă ce îţi doreşti că s-ar putea să se întâmple»? Ei bine, o trăim pe pielea noastră de două, trei zile. Înainte de a ne apropia de finalul vacanţei am tot spus că ce bine ar fi fost să stăm mai mult, că ce frumos ar fi să mai avem o vacanţă pe lângă asta în care ne aflăm acum… şi tot aşa. Ei, se pare că universul nu stă degeaba şi lucrează, lucrează. Şi, cumva, ne-a ascultat rugăminţile (în felul lui aparte) pentru că… s-a stricat maşina. :)) Aşa, dintr-odată, fără niciun semn în prealabil. Şi ca să fie totul rotund, avem nevoie de o piesă pentru care trebuie să aşteptăm câteva zile bune. Aşa că, «vrei, nu vrei, bea, Grigore, agheasmă!», cum bine spune o vorbă din popor“, a scris Jojo pe blogul ei personal.

Cei doi au privit partea plină a paharului şi s-au bucurat de prelungirea neaşteptată a sejurului. Au avut noroc şi de oameni prietenoşi care i-au ajutat…

Jojo şi Paul Ipate vrei nu vrei, bea Grigore aghiazmă! Vezi ce au păţit cei doi 2

„A fost mai dificil să găsim un loc unde să stăm, însă proprietarul locului pe care l-am închiriat în prima parte a vacanţei a fost foarte drăguţ şi ne-a ajutat cu asta“, a mai spus Jojo, pe numele ei din buletin, Cătălina Grama.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed