Home Stiri Jorge: „Eram prea prost atunci…”

Jorge: „Eram prea prost atunci…”

autor Negriu Elena
165 vizualizari

Cu toate că este căsătorit, Jorge are o mulțime de admiratoare și este considerat unul dintre cei mai chipeși bărbați din showbizul românesc.

2

Acesta a vorbit de curând, în cadrul unui interviu, despre cum a decurs adolescența sa, ce fel de femei i-au plăcut de când se știe și cât succes avea în rândul lor. Spre surprinderea tuturor, artistul a mărturisit că era timid în primii ani de liceu, iar abia după câțiva ani a căpătat curaj pentru a intra în vorbă cu ele.

„Eram cuminte. Eram prea prost atunci, nu eram golan, adică nu îți imagina că eram vreun d-ăsta, vreun Don Juan. Eram la liceu. Să Ştii că eram foarte timid în liceu. Aveam mai multe (n.r.: gagici).

Nu eram aşa cum îşi imaginează lumea. În ’99 eram prea fraier, să ştii, adică nu făceam mare lucru. Dădeam de carnet atunci, ştiu că asta îmi doream atunci. În anul 2000 mi-am luat carnetul, ceea ce pentru mine era cea mai mare realizare, îţi dai seama. Ne băteam patru persoane pe aceeaşi Dacie. Îţi dai seama, era haos. În rest nu îmi aduc aminte aşa, prea mare lucru.

Da, să ştii, eram foarte activ în zona aia (n.r.: muzică), mai ales la sfârșitul şcolii generale, pentru că aveam o trupă acolo, în generală şi eram doi băieţi, două fete, ceea ce după s-a şi întâmplat, ştii?

În 2003 am ajuns în trupa Cocktail şi îți dai seama cum a fost Universul de m-a adus într-o trupă. E fantastic, dacă stai să te uiţi în trecut, cum viaţa îşi arată, Dumnezeu îşi arată nişte semne, ştii, şi noi le vedeam abia… hă, dacă le vedem, ştii”, a declarat Jorge.

Jorge a vorbit și despre trupa André și a dezvăluit care dintre cele două cântărețe îi plăcea mai mult în urmă cu 18 ani…

„Ştii că toată lumea era ba cu Antoneasca, ba cu Bălanca. De ce să întristez fanii André acum? Îmi plăcea Andreea Bălan, ce să zic?”, a mai spus Jorge.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies