HomeStiri Mondene Jorge, împreună cu soția și „amanta”! Cum au fost surprinși aceștia la mare

Jorge, împreună cu soția și „amanta”! Cum au fost surprinși aceștia la mare

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/08/Jorge-impreuna-cu-sotia-si-„amanta”-Cum-au-fost-surprinsi-acestia-la-mare-1.jpeg

După ce Ioana Filimon, fostă Miss România 2016, și Jorge au participat la show-ul Ferma, de la Pro Tv, unde comportamentul pe care l-au avut unul față de celălalt a stârnit zvonuri.

Jorge, impreuna cu sotia si „amanta”! Cum au fost surprinsi acestia la mare 1 in Stiri Mondene

Conform zvonurilor, între cei doi ar fi ceva mai mult decât o simplă relație de prietenie. De curând însă a ieșit totul la iveală.

Jorge și soția sa, Ramona, au fost văzuți la mare în compania Ioanei Filimon, toți bucurându-se de relaxare în valurile mării din stațiunea Mamaia.

Jorge, impreuna cu sotia si „amanta”! Cum au fost surprinsi acestia la mare 2 in Stiri Mondene

Deși Ioana Filimon l-a mângâiat pe umăr și i-a făcut freza lui Jorge, de față cu soția lui, se pare că între cei doi nu este nimic de natură amoroasă.

Focoasa brunetă este prietenă apropiată a cuplului și s-au distrat împreună pe malul Mării Negre, stropindu-se cu apă sărată și alergând pe nisipul fin.

Jorge, impreuna cu sotia si „amanta”! Cum au fost surprinsi acestia la mare 3 in Stiri Mondene

Soția lui Jorge a înțeles că scenele fierbinți dintre el și Ioana în cadrul emisiunii Ferma au fost doar de spectacol. Atunci, cei doi au făcut baie împreună într-o cadă, șocând pe toată lumea.

Dialogul lor în Ferma a fost incitant:

„Băi, da’ te pricepi. Aș vrea să mă întind. Dar nu știu dacă pot, că-mi intră apă în urechi. Suntem prea…”, i-a spus Jorge Ioanei.

„Dar stai, mă, că mă ridic”, a replicat aceasta.

„Și stai pe marginea de la cadă? Și… pun eu capul aici, așa, frumos?”, a mai spus Jorge.

„M-am deconectat complet, complet, complet, am și uitat că eram în «Fermă»”, a mărturisit ulterior Jorge în cadrul unui interviu pentru Ferma.

Jorge a recunoscut faptul că a avut o tinerețe rebelă. Cântărețul a povestit despre ce făcea în adolescență, atunci când nu avea responsabilități și își trăia viața la maximum.

„Eram un DJ rebel. Petreceam în fiecare seară, beam de rupeam și pierdeam nopțile. Asta făceam la 20 de ani. Ceea ce nu recomand tinerilor din ziua de azi decât în doze normale.

Bani nu aveam, de unde bani? Toți banii îi dădeam pe abonamentul de la telefon.

Pe vremea aia plăteam trei milioane de lei abonamentul, după care mama m-a trecut la cartelă, că a zis că-s nebun și toc toți banii.

Săraca mama, mă acoperea o lună, două, trei, dar după, nu a mai avut ce să mai facă și a trebuit să-mi taie craca”, a declarat Jorge.

„Eu am prins și perioada când primele trei secunde erau gratis. După aia, a fost cu o secundă gratuit și în weekend aveam un cent pe minut.

De fapt, nu aveam eu, aveau fetele cu care umblam”, a adăugat acesta.

Artistul s-a căsătorit cu Ramona Prodea în 2013 și au o căsnicie bine sudată. Artistul are o fiică din căsnicia anterioară, cu Alina Laufer, de care a divorțat în 2012.

Actuala sa soție are și ea tot o fiică, dintr-o relație precedentă. Jorge și Ramona au un băiețel împreună, ce a venit pe lume pe 28 martie 2017…

Sursa: cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed