Josephine a început să meargă, iar momentul a fost surprins de Gina Pistol

Share

Gina Pistol și Smiley au primit-o cu brațele deschise pe fiica lor, Josephine, în urmă cu aproximativ zece luni. Micuța crește pe zi ce trece, iar vedeta Antena 1 a postat un filmuleț în mediul online cu fata sa în timp ce învață să meargă.

„Pași mari pentru un om încă… micuț. Asta facem în fiecare zi. Dar este atât de încântată că «merge», încât nu-i pot lua această bucurie, chiar dacă am rămas aplecată de spate ?”, a scris Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

„Când nu ai copil, toată lumea te întreabă când faci un copil. După ce faci un copil, nici nu a prins bine… «și al doilea copil când?». Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu… al doilea copil când o vrea Bunuțul, pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță!”, a mărturisit iubita lui Smiley despre posibilitatea de a aduce pe lume al doilea copil.

În urmă cu ceva timp, Gina a fost invitata lui Smiley și a vorbit despre schimbările prin care trece în momentul în care devine mamă, în comparație cum această situație îl schimbă pe tată.

„Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeia sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată. Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști.

Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori. Ești un pic dezorientată, cel puțin în prima lună. (…) Mi-era drag copilul, dar nu simțeam cum simțeai tu, eu eram și cu operația. Prin ce trece femeia în prima lună e foarte greu de explicat”, a declarat prezentatoarea de la Antena 1 în cadrul emisiunii online a lui Smiley…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news