HomeStiri Mondene Judecătorii au decis. Iată la cine vor locui copiii Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană!

Judecătorii au decis. Iată la cine vor locui copiii Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană!

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 675 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/04/screen-10.04.0412.04.2019.jpeg

Judecătorii au hotărât, recent, la domiciliul cui vor locui cei doi copii ai Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea.

screen-10.04.04[12.04.2019] in Stiri Mondene

Atât Silviu Prigoană, cât și Adriana Bahmuțeanu au oferit declarații prin intermediul telefonului în cadrul emisiunii Agenția VIP, cu privire la decizia judecătorilor: deși părinții împart custodia, Adriana Bahmuțeanu văzându-și băieții o dată la două săptămâni, aceștia vor locui împreună cu tatăl lor.

„Eu încă n-am primit vestea. Am depus la instanță cererea de schimbare a domiciliului temporar, până la terminarea procesului, la mine. S-a dat vestea? Zice că rămân la mine? Este vorba doar despre domiciliu, nu despre custodie, e comună. Eu ce am depus în instanță sunt extrase de la Antena Stars și prietenul meu, Capatos. Tot ce zis ea în emisiunile acestea, acestea au fost probele. Începând de astăzi, copiii stau la mine, legal vorbind”, a spus Silviu Prigoană.

„Următorul proces, cel important, este peste trei săptămâni. De patru ani nu s-a interesat de ei, nu înțeleg de ce acum. Am și niște probleme medicale și trebuie să fac și o intervenție chirurgicală serioasă. Nici măcar nu le permite copiilor să vorbească cu mine. Din moment ce eu, ca părinte, merg într-o instanță de judecată să îmi dea voie tatăl să merg la un control cu copilul, trăim în țara lui Papură Vodă”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, care va putea ataca decizia la tribunal.

„Eu i-am crescut patru ani cum am putut, acum să-i crească el cum știe. I-am văzut zece minute la un mall, m-am gândit la un moment dat să îmi iau zilele, dar am vrut să trăiesc pentru copiii mei”, a adăugat aceasta.

Adriana Bahmuțeanu nu încetează din a spera că își va găsi la un moment dat bărbatul potrivit, care să o ia de soție. Bruneta a declarat în emisiunea Xtra Night Show că își dorește să se căsătorească din nou și se roagă la Dumnezeu să-i scoată în cale persoana potrivită. Aceasta postește și se roagă la diferite lăcașuri de cult, considerând că minunile se întâmplă numai dacă sufletul este curat și există credință adevărată…

„Vreau să mă căsătoresc. Minunile se întâmplă când ai sufletul curat şi te rogi cu adevărat. Am avut o perioadă în care făceam cu mama turul bisericilor, în ultima vreme am devenit din nou creștin practicant. Sunt altele cu cinci copii care şi-au găsit bărbat”, a spus Adriana Bahmuţeanu.

Surse: spynews.ro, cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed