HomeStiri Mondene A jurizat farfuria soţiei fără să ştie cine a gătit! Chef Florin Dumitrescu a fost pus în faţa faptului împlinit!

A jurizat farfuria soţiei fără să ştie cine a gătit! Chef Florin Dumitrescu a fost pus în faţa faptului împlinit!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
chef-florin-cu-nevasta_640x427 in Stiri Mondene

În cadrul concursului pe care îl jurizează, chef Florin Dumitrescu a avut parte de o adevărată surpriză. Soţia sa s-a prezentat în cadrul emisiunii cu un preparat, iar Florin l-a jurizat, fără a şti că în spatele farfuriei degustate se află chiar Cristina.

chef-florin 1

Cristina, soţia lui Florin Dumitrescu, i-a luat prin surprindere pe juraţii emisiunii “Chefi la cuţite”. Aceasta a venit în platou în postura de concurent şi a gătit un preparat pe care l-a servit, mai apoi, celor trei juraţi, printre care se afla şi soţul ei.

Chefii au degustat mâncarea, iar apoi au dat veridictul. Ce a ieşit? Puteţi urmări în cadrul emisiunii “Chefi la cuţite”.

Cât despre gătitul din familia Dumitrescu, chef Florin marturiseşte că acasă nu găteşte de foarte multe ori, preferând să lase această sarcină în mâinile soţiei sale.

“Nu mă pot ocupa eu în totalitate de alimentația fetelor, astfel că acasă gătesc Cristina și soacra mea, de regulă, dar mai intru și eu în bucătărie. Trebuie însă să fiu foarte atent să nu scap prea multe condimente sau să îmi las imaginația să lucreze, pentru că alimentația lor trebuie încă să fie cât mai simplă”, spune chef Dumitrescu.

chef-florin 2

nevasta-chef-florin

Sursa foto: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed