HomeStiri Mondene Justin Bieber – biografie

Justin Bieber – biografie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/02/Justin-Bieber.jpeg

Biografie Justin Bieber, pe scurt: Justin Bieber este un artist pop canadian care a fost descoperit pe YouTube. Datorită succesului înregistrat în special în rândul adolescenților, acesta a fost premiat cu Grammy pentru vânzările foarte mari. În prezent este la fel de celebru și lansează hit după hit.

Justin Bieber

Pentru a completa această biografie Justin Bieber, sunt necesare mai multe mențiuni, așadar,  haideți să vedem pe larg cine este acest artist atât din punct de vedere personal, cât și al imaginii!

Biografie Justin Bieber, pe larg

Despre cariera lui Justin Bieber

Pentru ca această biografie Justin Bieber să fie exactă, începem prin a consemna faptul că starul este de origine canadiană și s-a născut la data de 1 martie, 1994, în Ontario. Acesta este fiul lui Pattie Mallette, o mamă singură care rămăsese însărcinată atunci când ea avea 18 de ani. Încă de când era mic, Bieber a arătat un interes aparte față de muzică și de a cânta la mai multe instrumente.

Când avea 12 ani, el a participat la un concurs de talente locale și a ieșit pe locul al doilea. Mama sa a postat pe YouTube momentul lui artistic și a continuat să înregistreze și să posteze alte clipuri în care Justin Bieber cânta. De aici, în această biografie Justin Bieber începem să remarcăm succesul lui ca artist, întrucât a început să devină din ce în ce mai cunoscut. Videoclipurile sale au extrem de multe vizualizări și au atras atenția agentului de talente Scooter Braun, care l-a remarcat pe Justin Bieber.

Scooter Braun a fost în măsură să asigure o audiție ad-hoc cu Usher Raymond, care a fost impresionat de Bieber și au reușit să semneze un contract. Astfel, această biografie Justin Bieber capătă to mai mult contur. Primul său single, One Time, a fost un hit la nivel mondial și a fost premiat cu platină în Canada și Statele Unite ale Americii. Acest lucru a fost urmat de albumul de debut al lui Bieber, My World, care a fost un succes la nivel internațional, marcând un moment extrem de important în această biografie Justin Bieber. El a lansat, de asemenea, un film care conține secvențe din concerte, Never Say Never (2011), care s-a bucurat de notorietate.

Câteva informații suplimentare despre Justin Bieber:

 • A învățat singur să cânte la patru instrumente, inclusiv la pian, chitară, tobe. Spera să învețe să cânte și la vioară.
 • S-a mutat la Atlanta, Georgia, pentru a își urma cariera muzicală.
 • A scris piesa Down to Earth, în care este vorba despre divorțul părinților săi.
 • Are o soră vitregă, Jazmyn (născută în 2008), și un frate vitreg mai mic, Jaxon (născut în 2009).
 • În această biografie Justin Bieber trebuie să menționăm și faptul că, atunci când era copil, Hillsong Church, biserica creștină de care aparține și în prezent, a strâns bani pentru a îi cumpăra un set de tobe și a îi plăti lecțiile de tobe timp de șase luni.
 • Justin Bieber este foarte cunoscut, chiar cel mai bine cunoscut ca fiind o senzație pe YouTube; datorită vizualizărilor, videoclipurile lui au urcat mereu foarte repede în topurile Billboard.
 • Scooter Braun, cel care l-a descoperit, a ajuns să fie managerul lui.
 • Bieber cântă la chitară la multe dintre concertele sale.
 • A înregistrat câteva melodii cu colegul său, Sean Kingston.
 • Îi place să joace baschet, conform celor relatate pentru această biografie Justin Bieber.
 • A fost cea mai căutată persoană pe Google în anul 2011.
 • Se estimează că de-a lungul carierei sale a vândut peste 140 de milioane de albume, devenind astfel unul dintre artiștii cel mai bine vânduți de pe întreaga planetă.
 • A câștigat atât de multe premii, încât, la momentul actual, este cel mai premiat artist solo la nivelul international.
 • Conform statisticilor, averea sa se ridică la circa 265 milioane de dolari.

Despre viața personală a lui Justin Bieber

În această biografie Justin Bieber nu putem omite viața sa personală. Acesta a început să se întâlnească în anul 2011 cu la fel de celebra Selena Gomez. După zvonurile de infidelitate ale artistului cu modelul de la Victoria’s Secret Barbara Palvin, cuplul s-a despărțit în ianuarie 2013. Justin și Selena au încercat de atunci să se împace, dar nimic nu s-a materializat.

Tot în această biografie Justin Bieber este important să menționăm și aspectele mai puțin plăcute ale vieții sale. Justin a fost în centrul mai multor controverse, inclusiv a fost prins fumând ceea ce părea a fi fost marijuana, în ianuarie 2013, și a atacat un paparazzo în martie 2013. Apoi, pe 23 ianuarie 2014, Justin a fost arestat în Miami, Florida, pentru suspiciunea că ar fi condus sub influența alcoolului și deoarece avea permisul de șofer expirat de mai bine de șase luni și pentru că a opus rezistență arestului însă fără a fi violent. La acea vreme, Bieber declarase că fumase marijuana, consumase alcool și luase medicamente pe rețetă. În mai puțin de o săptămână, pe 28 ianuarie 2014, în Toronto, Bieber a fost acuzat de agresiune pentru că l-ar fi atacat pe șoferul limuzinei sale, după cum reiese din datele strânse pentru această biografie Justin Bieber.

Bieber face și acte de caritate. Acesta susține fundația caritabilă Pencils of Promise a lui Adam Braun, care este fratele mai tânăr al managerului său. Această fundație se ocupă cu sprijinul construirii școlilor în țările mai puțin dezvoltate, iar artistul a devenit managerul campaniei organizate de fundație în Guatemala. Acesta se implică în activitățile fundației prin donarea unor sume de bani, dar și plin susținerea lor prin reclame și organizarea strângerilor de fonduri și sprijină comercializarea anumitor bunuri ale căror profituri se duc tot către fundație.

Pe lângă aceasta, Bieber este un iubitor al animalelor și susține organizația PETA (care luptă pentru drepturile animalelor) și încurajează oamenii să se ofere voluntari în adăposturile de animale și să adopte animale…

Pentru ca această biografie Justin Bieber să fie completă, este important să menționăm și faptul că pe 23 noiembrie 2018 s-a anunțat faptul că s-a căsătorit cu Hailey Rhode Baldwin, fiica celebrului actor Stephen Baldwin, care este model și personalitate TV, devenită ulterior Hailey Bieber. Cei doi s-au cunoscut în 2015 și au fost împreună până în 2016, apoi s-au despărțit, după care și-au reluat povestea de iubire în mai 2018, când s-au și logodit.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed