Home Stiri Justin Bieber și Selena Gomez, dispută pe Instagram! Cântărețul și-a șters contul după criticile primite la adresa noii iubite!

Justin Bieber și Selena Gomez, dispută pe Instagram! Cântărețul și-a șters contul după criticile primite la adresa noii iubite!

autor Elena Yvette
152 vizualizari

Justin Bieber și Selena Gomez au avut un schimb de replici acide pe Instagram. Mai mult, cântărețul a ajuns să-și șteargă contul din cauza mai multor mesaje negative primite la adresa noii sale iubite.

justin-bieber-selena-gomez-2012

Scandalul a pornit de la o fotografie în care Justin Bieber apare alături de noua sa iubită oficială, Sofia Richie. Comentariile răutăcioase primite la adresa acestei imagini l-au determinat pe Justin să posteze următorul mesaj: „O sa-mi fac contul de Instagram privat, dacă nu încetaţi cu ura asta care a scăpat de sub control. Dacă aţi fi fani cu adevărat, nu aţi fi atât de răi cu oamenii care îmi plac“.

Selena Gomez i-a răspun fostului ei iubit printr-un comentariu postat tot la fotografia lui Bieber. „Dacă nu poţi face faţă urii, nu mai publica fotografii cu iubita ta – ar trebui să fie specială doar pentru tine. Nu fi supărat pe fanii tăi. Te-au iubit şi susţinut înainte ca oricine altcineva să o fi făcut“, a scris ea.

Justin Bieber i-a criticat însă părerea, afirmând că s-ar fi folosit de el pentru a avea succes. „Este ciudat să văd oameni care m-au folosit pentru a primi atenţie că arată cu degetul“, a scris cântăreţul.

Sursa foto: mirror.co.uk

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies