HomeStiri Mondene Kanye West, atac dur la adresa lui Jay Z: “Știu că ai asasini plătiţi, te rog să nu-i trimiţi pe capul meu!”

Kanye West, atac dur la adresa lui Jay Z: “Știu că ai asasini plătiţi, te rog să nu-i trimiţi pe capul meu!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 765 views
0-139740-front_kanyewest in Stiri Mondene

În timpul unui concert pe care l-a susținut în orașul Sacramento, Kanye West și-a șocat fanii. Artistul a ținut un discurs în care i-a criticat dur pe Beyonce și Jay Z.

0-139740-front_kanyewest

Kanye West a afirmat că Beyonce ar fi refuzat să cânte la gala MTV Video Music Awards din acest an din cauză că organizatorii nu i-au garantat că va câștiga trofeul. ”Beyonce, asta m-a durut! Pentru că am auzit că ai spus că vei cânta acolo doar dacă vei câştiga Videoclipul Anului în defavoarea mea şi a piesei «Hotline Bling»”, a spus Kanye West, pe scena din Sacramento.

Deși are mai multe colaborări alături de Jay Z, Kanye West nu a ezitat în a-l ataca și pe acesta. ”Am venit aici pentru a vă spun vouă tot adevărul – chiar şi cu riscul vieţii mele, chiar şi cu riscul succesului meu, al carierei mele. Am venit să vă spun adevărul! Jay Z, fratele meu, sună-mă! Tot nu m-ai sunat! Jay Z, sună-mă! Jay Z, ştiu că ai asasini plătiţi, te rog să nu-i trimiţi pe capul meu! Doar sună-mă! Vorbeşte cu mine ca un bărbat!”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed