Katarina, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, dezvăluiri la un an de la decesul regretatului om de radio: „Îi datorez multe lui, m-a învățat să fiu un om corect”

Share

Pe data de 19 martie 2019 s-a împlinit un an de la decesul lui Andrei Gheorghe. Regretatul om de radio, jurnalist și personalitate TV și-a pierdut viața la 56 de ani, în urma unui stop cardiac, iar vestea a șocat pe toată lumea la acea vreme.

Katarina Dyer, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, a avut o relație strânsă cu acesta. Invitată în emisiunea Star Matinal, tânăra a vorbit despre tatăl său vitreg și faptul că trebuie să îl comemorăm, să ne aducem aminte cu plăcere de prezența sa, deși mai făcea și greșeli.

„Trebuie să-i comemorăm viața și să ne gândim că a fost un om minunat, chiar dacă poate a mai greșit. Îmi zicea mereu că nu este prietenul meu. Andrei tot timpul ne-a impus foarte strict, la 22:00 intram în casă. Era un fel de rutină, dar îi datorez multe lui, m-a învățat să fiu un om corect, just și respect că nu s-a pierdut niciodată și nu și-a distrus integritatea pentru alte lucruri. Ne trezea pe mine și pe soră-mea și mergeam la drifturi în parcarea din mall”, a spus Katarina.

Frumoasa blondă a povestit despre felul în care personalitatea sa puternică i-a influențat viața, iar în urma morții sale a fost devastată. Aceasta a rememorat și ultima zi în care l-a văzut, iar în prezent îi poartă cu drag amintirea în suflet…

„Odată mi-am luat niște peruci și, ca să mă încurajeze să le port, pentru că erau colorate, a purtat toată noaptea el peruca roz. El tot timpul a fost adevărat, când era la radio, era el în esență, când era acasă, era mai protector, făcea cumpărături, curat – asta era șmecher la el, pentru că niciodată nu se schimba pentru aparențe. M-a sunat fratele meu, am fost ruptă de realitate, îmi amintesc că ultimul moment când l-am văzut a fost cu o zi înainte, înainte să plec din tabăra de muzică, l-am pupat, a fost un moment pașnic, pentru că noi ne mai și certam, i-am preluat comportamentul. A fost foarte dureros, acum după un an pot să zic că îmi amintesc cu drag de el, îi mulțumesc pentru tot. Nu era un om perfect, nimeni nu e, îi vedeam defectele, asta îl făcea om, asta îmi plăcea la el”, a adăugat tânăra.

Sursa: spynews.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news