Home Stiri Kate Middleton, din nou însărcinată. Vestea a fost dată chiar de micuțul George

Kate Middleton, din nou însărcinată. Vestea a fost dată chiar de micuțul George

autor Elena Yvette
175 vizualizari

La Londra a început să se zvonească faptul că ducesa și ducele de Cambridge ar aștepta încă un copil. Se pare că cel care i-a dat marea veste Reginei Elisabeta a II-a a fost chiar prințul George, care este nerăbdător de venirea pe lumea a unui nou bebeluș.

kate-middleton-din-nou-insarcinata-vestea-fost-data-chiar-de-micutul-george

Deși familia regală a Marii Britanii a fost cât se poate de discretă, revista Star a făcut publică informația conform căreia Kate Middleton ar fi din nou însărcinată. Până în acest moment zvonurile nu au fost confirmate oficial de către Palatul Buckingham, dar publicația americană susține că ducesa de Cambridge ar avea deja trei luni de sarcină, urmând să aducă pe lume cel de-al treilea copil.

Kate Middleton și prințul William ar fi vrut să dea marea veste familiei zilele trecute, pe când toată lumea se afla la o întâlnire la un ceai, dar părinții nu au mai apucat să spună nimic, pentru că prințul George a fost atât de entuziasmat încât le-a luat-o înainte și a spus tuturor că va mai avea un frățior sau o surioară. „A fost incredibil de dulce. George s-a apropiat de străbunica lui și i-a zis că are să-i dezvăluie un secret. În acel moment, în cameră s-a făcut liniște, iar el a continuat să spună că «mami are un nou bebeluș în burtică»”, a declarat o sursă pentru revista americană Star. Ba mai mult, publicația a sugerat că vacanța pe care ducele și ducesa de Cambridge și-au luat-o recent a avut ca scop sărbătorirea acestui eveniment…

Kate Middleton, de 35 de ani, și soțul ei, prințul William, în vârstă de 34 de ani, au împreună doi copii: prințul George, în vârstă de trei ani, și prințesa Charlotte, de doar un an. Dacă familia regală britanică se va mări într-adevăr, copilul va fi al cincilea pretendent la tronul Marii Britanii.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies