Home Stiri Kate Middleton, îngrijorată de atentatul terorist de la Londra

Kate Middleton, îngrijorată de atentatul terorist de la Londra

autor Elena Yvette
166 vizualizari

Kate Middleton nu a rămas indiferentă în urma atentatului terorist care a avut loc la Londra miercurea trecută. În cadrul unui eveniment recent, unde s-a discutat despre problemele mentale ale mamelor, ducesa a ținut să transmită tuturor celor prezenți că se roagă pentru victimele atacului.

kate-middleton-ingrijorata-de-atentatul-terorist-de-la-londra

Ducesa de Cambridge a fost invitată la sfârșitul săptămânii trecute la Centrul caritabil Best Beginnings din Londra, unde a participat la o campanie de informare asupra problemelor mentale ale mamelor. Înainte de a începe discursul, Kate Middleton a ținut să-și exprime compasiunea cu privire la victimele atentatului de pe podul Westminster.

„Înainte de a începe, știu că veți fi toți alături de mine pentru a transmite gândurile și rugăciunile noastre celor care au fost afectați de teribilul atac de la Westminster. Ne gândim la toate familiile”, a declarat ducesa de Cambridge. Apoi aceasta și-a continuat discursul vorbind despre ce înseamnă să fii mamă.

„A fi mamă este o experiență formidabilă. Însă uneori este o încercare foarte mare, chiar și pentru mine care am avut acasă sprijinul pe care multe mame nu îl au. Nimic nu te pregătește pentru această aventură copleșitoare reprezentată de maternitate. Este un amestec de bucurie, epuizare, dragoste și neliniște. Nu există reguli, ceva bun sau rău, trebuie doar să faci tot ce e mai bine pentru a avea grijă de familie. Pentru multe mame, și eu fac parte din acestea, aceasta poate însemna apariția neîncrederii”, a mai adăugat Kate Middleton…

Miercurea trecută, un britanic în vârstă de 52 de ani a intrat cu mașina într-un grup de oameni aflați pe podul Westminster. Cinci persoane au murit în urma atentatului și aproximativ 50 au fost rănite. Printre victime se află și doi cetățeni români, un cuplu de constănțeni aflați acolo în vacanță. Bărbatul are o fractură la picior, dar se află în afara oricărui pericol. Femeia însă a ajuns după impact în râul Tamisa și se află în stare gravă. Atentatul a fost revendicat de gruparea teroristă Stat Islamic.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies