Home Stiri Kate Middleton își caută asistentă. Femeia în care avea cea mai mare încredere și-a dat demisia

Kate Middleton își caută asistentă. Femeia în care avea cea mai mare încredere și-a dat demisia

autor Elena Yvette
528 views 2 minute timp de citit

Ducesa de Cambridge își caută asistentă, după ce mâna sa dreaptă, Rebecca Deacon, și-a dat demisia. Kate Middleton are nevoie de o femeie care să o însoțească pretutindeni și să aibă grijă de agenda ei publică, precum și de cea personală.

kate-middleton-isi-cauta-asistenta-femeia-care-avea-cea-mai-mare-incredere-si-dat-demisia

Rebecca Deacon, în vârstă de 34 de ani, a fost asistenta ducesei de Cambridge din 2012, dar acum a decis să-și dea demisia. Se pare că tânăra, căreia toată lumea îi spunea Becca, vrea să renunțe la acest job întrucât s-a logodit de curând, iar în vara acestui un an urmează să se căsătorească împreună cu alesul inimii sale, Adam Priestley, după ce a lucrat timp de un deceniu pentru familia regală a Marii Britanii.

Kate Middleton are la dispoziție câteva luni să își găsească o nouă asistentă personală. Palatul Kensington a confirmat informația conform căreia Becca Deacon și-a dat demisia și că va părăsi postul din vară. Se pare că noua asistentă, care o va însoți peste tot pe ducesa de Cambridge, trebuie să fie manierată și capabilă să gestioneze agenda publică și personală a lui Kate Middleton.

Deși nu este o prezență sesizabilă, Rebecca Deacon este prezentă în majoritatea fotografiilor de la evenimentele publice la care a participat ducesa de Cambridge. Se pare că ea a fost remarcată de William și Harry în anul 2007, pe vremea când lucra ca asistentă pentru producătorii „Concertului pentru Diana”, care a fost organizat pentru a marca un deceniu de la moartea prințesei…

Rebecca Deacon a fost cooptată de prințul Harry pentru o organizație caritabilă dedicată orfanilor din Africa, iar apoi a devenit mâna dreaptă a secretarului personal al celor doi frați. Până de curând, aceasta a avut o relație cu adjunctul directorului de comunicare al ducelui și ducesei de Cambridge, dar relația a luat sfârșit după ce s-a aflat că bărbatul se întâlnea în secret cu una dintre asistentele prințului Harry.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies