Home Stiri Kate Middleton – secretul frumuseții inegalabile. Care sunt secretele Ducesei de Cambridge?

Kate Middleton – secretul frumuseții inegalabile. Care sunt secretele Ducesei de Cambridge?

autor Bodnar Anca
87 vizualizari

Toată lumea se întreabă cum poate Kate Middleton să arate întotdeauna atât de modern și fresh, indiferent de apariție.

Ducesa de Cambridge are o mulțime de secrete, de trucuri pe care le pune în aplicare de fiecare dată când are ocazia, pentru a avea doar apariții de milioane.

Ducesa de Cambridge – apariție de milioane

Fie că vorbim despre tenul impecabil, hainele perfecte și tocurile de dimensiunea potrivită, Kate Middleton este și va rămâne pentru mult timp un etalon al frumuseții naturale, aspect la care râvnesc toate femeile.

Marca preferată de pantofi a Ducesei de Cambridge este, fără îndoială, Rupert Sanderson, iar celebrul designer face câteva dezvăluiri de mare interes pentru femeile din întreaga lume.

Acesta a declarat pentru MailOnline faptul că atitudinea și ținuta perfectă a ducesei se datorează minunatului toc de 10 cm, acesta având capacitatea de a scoate orice ținută din anonimat și de a oferi o postură impecabilă oricărei femei.

„Adesea poartă pantofii Malory”

„Puteți vedea acel efect de transformare incredibil la Ducesa de Cambridge. Și sunt mândru să spun că asta se datorează faptului că adesea poartă pantofii Malory, cu toc de 10 cm, creați de mine”, a declarat Rupert Sanderson.

„Pe tocuri devine mai impunătoare„

„Ducesa folosește pantofi cu toc cui, ca parte a arsenalului său vestimentar, pentru a se transforma dintr-o mamă care are grijă de trei copii, într-una dintre cele mai fotografiate femei din lume. Este înaltă, dar pe tocuri devine mai impunătoare”, a mai menționat celebrul designer.

Pentru a veni în ajutorul tuturor femeilor, designerul Rupert Sanderson oferă un sfat extrem de util, care ar trebui să fie urmat de toate femeile, indiferent de ocupație și de vârstă.

Sfaturi de la celebrul designer Rupert Sanderson: Toate femeile trebuie să aibă în garderobă măcar o pereche de pantofi cu toc de 10 cm

„Speranța mea este că pantofii cu toc de 10 cm își vor găsi loc în garderoba fiecărei femei. Astfel de pantofi îți pot schimba starea de spirit”, spune designerul.

Kate Middleton va fi întotdeauna un etalon al frumuseții și al bunului gust, iar orice sfat de la un designer care îi cunoaște gusturile este mai mult decât binevenit pentru orice femeie. Ascultă mereu sfaturile experților, adaugă în garderoba ta piese basic și statement și astfel vei putea obține mereu ținute corecte și demne de toată admirația.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies