Home Stiri Kate Middleton și Prințesa Diana, aceeași problemă chinuitoare: „O provocare continuă”

Kate Middleton și Prințesa Diana, aceeași problemă chinuitoare: „O provocare continuă”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 275 views 3 minute timp de citit
  • Kate Middleton și William au trei copii.
  • Cei doi trebuie să găsească echilibrul perfect între îndatoririle regale și datoria de părinți.
  • Kate recunoaște că este extrem de greu să facă acest lucru.

Kate Middleton este o mamă desăvârșită, dar este extrem de greu pentru ea să facă acest lucru. Ducesa de Cambridge trebuie să împace și îndatoririle regale cu cele de mamă, lucru ce îi îngreuneză și mai mult treaba. Cu toate acestea, reușește să facă acest lucru ca și când ar fi floare la ureche.

De curând, Kate a fost invitată în cadrul unui podcast unde a vorbit despre îndatoririle pe care le are atât ca mamă,  cât și ca soție a unui viitor rege.

Ce spune Kate despre rolul de mamă în timp ce se pregătește de a conduce o țară întreagă?

Kate a declarat că, atunci când copiii ei eu nevoie de ea, dar trebuie să plece în deplasările regale, se simte vinovată. De asemenea, chiar și fără deplasări, timpul ei este la fel de încărcat și nu reușește să petreacă cu cei mici atât de mult timp pe cât și-ar dori.

„Este o provocare continuă pentru mamele care muncesc. Trebuie să jonglezi cu îndatoririle sociale și cu cele de mamă”, a spus aceasta în cadrul podcast-ului ”Happy Mum, Happy Baby”.

Mai mult decât atât, cu aceeași problemă s-a confruntat și Prințesa Diana care se simțea extrem de vinovată atunci când trebuia să stea departe de Harry și de William.

Ducesa a fost dezamăgită de interviul acordat de Harry și de Meghan

Meghan și Harry au acordat, în urmă cu mai bine de un an, un interviu despre ceea ce au trăit în perioada în care au făcut parte din familia regală. După acuzațiile aduse de către Meghan, soția lui William nu a recționat deloc bine.

„Niciodată nu am văzut-o pe Kate atât de furioasă și nu o învinovățesc. A fost târâtă în povestea asta din primele 10 minute ale interviului lui Meghan cu Oprah și n-a putut să contra-atace. De obicei, adoptă abordarea Reginei: «nu te plângi, nu explici»”, a spus o persoană apropiată pentru presa din afară.

„Cu câteva zile înaintea nunții, era supărată din cauza a ceva ce-i aparținea, da, problema era corectă, avea legătură cu rochiile domnișoarelor de onoare (Charlotte, fiica lui Kate, era una dintre acestea) și m-a făcut să plâng, mi-a rănit sentimentele.

Și am crezut, în contextul a tot ceea ce se întâmpla în zilele dinaintea nunții, că nu a avut sens să nu facă orice – ceea ce toată lumea făcea de altfel, pentru a fi susținătoare, știind prin ce treceam cu tatăl meu și tot restul”, a fost declarația care a înfuriat-o pe Kate.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies