Home Stiri Kate Middleton şi Prinţul William, 7 lucruri pe care nu le ştiai!

Kate Middleton şi Prinţul William, 7 lucruri pe care nu le ştiai!

autor Elena Yvette
688 vizualizari

Sunt mereu în centrul atenţiei şi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri. Însă există şi lucruri despre care nu se vorbeşte atât de des atunci când vine vorba despre Kate Middleton şi Prinţul William. Pe șapte dintre ele vi le prezentăm mai jos.

  1. Din momentul în care a început să iasă cu William, Kate Middleton era urmărită de paparazzi peste tot.
  2. Tatăl lui Kate a fost pilot, iar mama sa stewardesă, în acest mod cunoscându-se părinții ducesei.
  3. În liceu, colegii lui Kate obișnuiau să râdă de ea. Mai apoi, aceasta a devenit foarte populară, deoarece a început să cânte în corul școlii şi să fie căpitanul echipei de lacrosse.
  4. Kate Middleton nu a fost implicată în vreun scandal, acesta fiind și motivul pe care a fost acceptată de Familia Regală.
  5. Prințul William nu a încercat să-și impresioneze viitoarea soție cu ajutorul statutului său. Mai mult, în timpul facultății, cei doi au locuit într-o locuință mică.
  6. William și Kate au avut o întâlnire neobișnuită cu paparazzi într-un club de noapte din Elveția, moment în care William le-a spus acestora că nu se va căsători până la 28-30 de ani…
  7. Ducesa s-a implicat foarte mult în organizarea nunții sale, oferind sfaturi până și persoanei care a făcut deserturile pentru eveniment.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies