Home Stiri Kate Winslet despre Leonardo DiCaprio: „Te iubesc din toată inima mea!”

Kate Winslet despre Leonardo DiCaprio: „Te iubesc din toată inima mea!”

autor Elena Yvette
537 views 2 minute timp de citit

Kate Winslet și Leonardo DiCaprio încă își adresează replicile din Titanic, după atâția ani. 

EMB-Glamour-Oct17-Cover-FOR-ONLINE-USEJPG

Actrița britanică recunoaște că ține foarte mult la Leonardo și că sunt prieteni foarte apropiați încă de când i-au interpretat pe Jack și Rose, în filmul Titanic, cu 20 de ani în urmă.

Actrița de 41 de ani a apărut recent pe coperta revistei Glamour, declarând: „Nu ați vrea să știți ultima conversație pe care am avut-o cu Leo, a fost atât de amuzantă și m-a făcut să râd foarte mult. Ne-am spus unul altuia: «Îți dai seama dacă lumea ar ști ce fel de lucruri vorbim?»”.

Actrița a continuat: „Nu voi destăinui despre ce vorbim de fel, însă, da, suntem foarte, foarte apropiați și uneori ni se întâmplă să ne adresăm unul altuia replici din Titanic, pentru că numai noi putem și numai nouă ni se pare atât de amuzant acest lucru”.

Actrița a fost întrebată și care ar fi fost planul ei de rezervă, în cazul în care cariera ei nu era atât de reușită. Actrița a răspuns imediat: „Ar fi trebuit să am un plan de rezervă, dar nu am avut unul. Îmi plăcea să fiu hairstylist. Am încercat-o și pe asta, dar nu a mers, pentru că am tăiat lobul urechii unui prieten, în încercarea de a-l tunde. L-am revăzut cu puțin timp în urmă și i-am spus: «Îmi pare atât de rău pentru lobul urechii». Atunci, mi-a spus: «Da, se pot vedea și acum urmele, dar să știi că sunt mândru de asta acum, Kate!»”

Leonardo-DiCaprio-and-Kate-Winslet

Kate și Leo, care s-au revăzut recent în Saint-Tropez, au fost întotdeauna foarte deschiși în ceea ce privește prietenia lor…

La premiera filmului Revolutionary Road, actrița i s-a adresat lui Leonardo DiCaprio, spunând: „Leo, mă bucur foarte mult că am ocazia să fiu aici și să îți spun cât de mult te iubesc și cât de mult te-am iubit timp de 13 ani. Te iubesc din toată inima mea, sincer!”, a declarat actrița.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies