Home Stiri Kate Winslet și Leonardo DiCaprio vorbesc deschis despre relația dintre ei

Kate Winslet și Leonardo DiCaprio vorbesc deschis despre relația dintre ei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1k views 1 minute timp de citit

Kate Winslet și Leonardo DiCaprio vorbesc despre relația dintre ei și declară adevărul despre vreo posibilă relație amoroasă.

00-5-things-kate-winslet

După ce s-a speculat ani la rând și încă se speculează că între cei doi actori ar exista mai mult decât o prietenie, Leonardo DiCaprio și Kate Winslet au decis să vorbească despre asta, pentru a lămuri publicul.

Kate Winslet a declarat că între ea și actorul Leonardo DiCaprio nu a existat niciodată o relație amoroasă, deși știe că fanii și-ar fi dorit foarte mult acest lucru. „Pentru mine și Leo au fost vreo șapte luni de muncă intensă, zilnică, amândoi eram foarte, foarte tineri”, a spus Kate. „Și, din fericire pentru amândoi, nu am lăsat să se întâmple niciodată, nimic mai mult…”

beauty-2015-10-kate-winslet-40-birthday-main

„Știu că pare ciudat pentru public, îmi pare rău, a continuat actrița. Chiar nu am avut o relație amoroasă niciodată. Sincer. Pe noi doar ne-a legat o frumoasă prietenie, care continuă și în ziua de azi. Suntem foarte apropiați, îl iubesc mult, dar ca pe un prieten, între noi este doar prietenie sinceră, adevărată, iar acest lucru este minunat pentru amândoi. De ce să stricăm așa ceva?”, a mai povestit Kate.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies