Home Stiri Keo isi tine in brate copilul. Misty a nascut in mare secret o fetita de nota 10

Keo isi tine in brate copilul. Misty a nascut in mare secret o fetita de nota 10

autor Elena Yvette
618 views 2 minute timp de citit

Cântărețul Keo împreună cu iubita lui, Misty, au devenit părinți în a treia zi de Crăciun.

 

Misty, pe numele său adevărat Alexandra Pavel, a devenit mamă pentru prima dată. Aceasta și Keo au ținut în mare taină vestea că este însărcinată. Abia la începutul lunii decembrie 2017 aceștia au confirmat că urmează să devină părinți, însă au fost rezervați în a da prea multe detalii.

„Da, este adevărat. Încă dorim să păstrăm discreția în legătură cu sexul”, a declarat cântărețul, în exclusivitate, pentru Viva.

Primul copil al cuplului Keo-Misty, a venit pe lume mai devreme decât era preconizat.

Surse apropiate celor doi declarau în luna decembrie că urmează să devină părinți la jumătatea lunii ianuarie 2018.

„Keo și Alexandra au încercat să țină secretă sarcina și să nu spună nimănui că vor avea un bebeluș! Cântăreața este în ultimul trimestru și a ascuns bine totul, mai ales că a avut și norocul să nu ia prea mult în greutate!

Vă vine să credeți sau nu, ea este gravidă în șapte luni și jumătate și, din câte se pare, pe la mijlocul lui ianuarie va deveni mamă! Cel mai probabil, cântăreața va naște în Elveția, țara în care Keo a trăit foarte mulți ani și unde își are și părinții!”, au dezvăluit persoane apropiate celor doi artiști pentru Wowbiz

 

Alexandra a născut la o clinică privată. Nu a născut natural, ci a optat pentru o operaţie de cezariană. Fetița celor doi a primit nota zece din partea medicilor.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies