HomeStiri Mondene Kevin Spacey a mărturisit că este gay!

Kevin Spacey a mărturisit că este gay!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 775 views
Kevin-Spacey-a-mărturisit-că-este-gay-2 in Stiri Mondene

Kevin Spacey a mărturisit, în cele din urmă, faptul că este gay. Acest lucru s-a întâmplat din cauza acuzațiilor venite din partea actorului Anthony Rapp, conform cărora ar fi fost hărțuit sexual de Kevin.

Kevin-Spacey-a-mărturisit-că-este-gay-2 in Stiri Mondene

„Am doar respect și admirație pentru Anthony Rapp ca actor. Sunt mai mult decât îngrozit să îi aud povestea. Spun sincer că nu îmi amintesc de întâlnirea despre care vorbește, trebuie să fi fost cu peste 30 de ani în urmă. Dar dacă m-am comportat așa cum spune, atunci îi datorez cele mai sincere scuze pentru ceea ce trebuie să fi fost un comportament foarte inadecvat sub influența băuturilor alcoolice și îmi pare rău pentru sentimentele despre care spune că l-au însoțit toată viața. Această poveste m-a determinat să adresez alte lucruri din viața mea. Știu că există povești despre mine și că au fost alimentate de faptul că mi-am protejat atât de mult intimitatea. Așa cum cei apropiați mie știu deja, am avut relații atât cu femei, cât și cu bărbați. Am iubit și am avut întâlniri romantice cu bărbați pe tot parcursul vieții mele și aleg acum să trăiesc ca un bărbat gay. Vreau să tratez asta cinstit și deschis și asta începe cu examinarea propriului meu comportament”, a scris Kevin Spacey pe Twitter…

in Stiri Mondene

Kevin Spacey este actor, regizor, scenarist, producător și cântăreț american. Acesta și-a început cariera în anii ’80, prima dată în teatru, apoi în televiziune și cinematografie. În anii ’90 a fost nominalizat la Oscar datorită rolului din celebrul film „The Usual Suspects”, iar în anul 1999 a obținut Oscarul pentru rolul principal din filmul „American Beauty”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed