Kim Kardashian a dezvăluit câte sute de mii de dolari face dintr-o singură postare pe Instagram

Share

În vârstă de 36 de ani, Kim Kardashian a reușit să facă din numele său un brand, iar acest lucru l-au sesizat și producătorii de produse cosmetice și articole vestimentare, care investesc o mică avere în publicitate, respectiv postări pe conturile de socializare ale vedetei. Aceasta poate câștiga până la jumătate de milion de dolari dintr-o singură postare.

kim-kardashian-dezvaluit-cate-sute-de-mii-de-dolari-face-dintr-o-singura-postare-pe-instagram

Michael Heller, directorul executiv al firmei de marketing digital Talent Resources, a vorbit pentru publicația „US Weekly” despre sumele fabuloase pe care clanul Kardashian le câștigă din postările pe Instagram pentru diferite de companii care doresc publicitate. Acesta a dezvăluit că o singură postare realizată de Kim Kardashian pe rețelele de socializare îi poate aduce acesteia până la 500.000 de mii de dolari. Cei aproape 95 de milioane de fani sunt o adevărată piață de desfacere pentru companiile de profil.

Khlow și Kourtney Kardashian, care au aproximativ 64 de milioane de urmăritori pe Instagram, respectiv 54 de milioane, câștigă până la 250.000 de dolari dintr-o postare. Cele două surori mai mici, Kendall și Kyle Jenner primesc până la 400.000 de dolari pentru o singură postare pe Instagram. Produsele pe care le promovează pe conturile personale variază de la produse cosmetice până la cele pentru slăbit.

Conform declarațiilor lui Michael Heller, social media le garantează 25% din venituri, dar companiile își scot repede profitul pentru că produsele promovate „se vând imediat”. Surorile își respectă fanii și tratează această afacere cu profesionalism, marcând postările contra cost cu hashtag-uri precum #ad (#reclamă) sau #collab (#colaborare)…

Kim Kardashian este una dintre vedetele cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram și este supranumită „Regina Selfie-urilor” peste Ocean, datorită numeroaselor fotografii pe care și le face singură și le urcă pe rețelele de socializare. Vedeta și soțul ei, Kanye West, au fost incluși într-un top al celor mai influente 100 de persoane din lume, realizat de revista „Time”.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news