HomeStiri Mondene Kim Kardashian a dezvăluit prin ce a trecut în noaptea jafului de la Paris: Mă pregătisem mintal să fiu violată

Kim Kardashian a dezvăluit prin ce a trecut în noaptea jafului de la Paris: Mă pregătisem mintal să fiu violată

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 845 views
kim-kardashian-dezvaluit-prin-ce-trecut-noaptea-jafului-de-la-paris-ma-pregatisem-mintal-sa-fiu-violata in Stiri Mondene

În toamna anului trecut, Kim Kardashian a fost victima unor hoți care au lăsat-o fără bijuterii în valoarea de zece milioane de euro. Jaful a avut loc în noaptea de 2 spre 3 octombrie, pe când se afla singură într-un hotel luxos din Paris. Aceasta rămăsese singură în cameră, pentru că bodyguard-ul ei le însoțea pe cele două surori mai mici ale familiei la o petrecere.

kim-kardashian-dezvaluit-prin-ce-trecut-noaptea-jafului-de-la-paris-ma-pregatisem-mintal-sa-fiu-violata

Kim Kardashian a trecut prin momente grele la sfârșitul anului trecut, când era la Paris. În timp ce se afla singură în apartamentul închiriat, hoții, care erau deghizați în polițiști, au intrat peste ea și i-au furat bunuri în valoare de zece milioane de dolari. Recent, vedeta a povestit clipele de groază prin care a trecut și faptul că s-a pregătit mintal să fie violată și împușcată de către atacatori.

„Unul dintre hoţi m-a prins de picioare, eu nu aveam lenjerie intimă pe mine. M-a tras spre el, în faţa patului. Atunci mi-am zis că o să mă violeze. Mă pregătisem mintal pentru asta, dar el nu a făcut-o. Mi-a pus bandă adezivă în jurul picioarelor şi a ţinut arma îndreptată spre mine. Atunci am crezut că mă va împuşca în cap”, a povestit vedeta.

După ce i-au furat bijuteriile, hoții i-au cerut și toți banii pe care îi avea. „Le-am spus că nu am bani. M-au târât pe scări, acolo am văzut pistolul foarte clar. Mă uitam la pistol, mă uitam la scări. Credeam că mă vor împuşca în spate”, a mai spus Kim Kardashian.

Vedeta a stat trei luni departe de rețelele de socializare și nu a mai participat la evenimente mondene, pentru că avea nevoie să înțeleagă ce s-a întâmplat. Și-a dat seama ce greșeli a făcut și cum și-au dat seama hoții că e singură în apartament. „Acum că mă gândesc la ce s-a întâmplat, cred că a existat un grup de bărbaţi care ne-au urmărit pe durata întregii călătorii. Eu făceam clipuri video pe Snapchat de acasă, ei şi-au dat seama că toată lumea e plecată şi cred că ştiau că Pascal Duvier (n.r. – bodyguardul vedetei) era cu Kourtney, iar eu rămăsesem singură. Au profitat de ocazie”, a mai adăugat vedeta…

Atacatorii au încuiat-o în baie și s-au făcut nevăzuți, nefiind prinși nici până în prezent. Vedeta a dat în judecată hotelul în care s-a cazat și cere despăgubiri în valoare de aproape cinci milioane de euro.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed