Home Stiri Mondene Kim Kardashian recunoaște în sfârșit că are implanturi în fese. Însă, mai sunt multe de adăugat acestei povești

Kim Kardashian recunoaște în sfârșit că are implanturi în fese. Însă, mai sunt multe de adăugat acestei povești

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,7K views
Kim Kardashian

Kim Kardashian este o dezvoltatoare a tehnologiei, un star TV, autoare („Selfish” este ceva de care se ține cont în acest sens) și, în același timp, este una dintre cele mai arătoase femei din showbiz. Însă Kim a apelat la multe modalități sexiste incorecte pentru a obține formele de care se bucură acum trupul ei, injectările în zona fesierilor fiind un subiect controversat. Așadar, are sau nu implanturi în fese? Răspunsul: nu, dar totuși da.

Kim Kardashian

Într-o transmitere live recentă, Kim recunoaște că i s-au făcut injectări în fese, dar în spatele poveștii există o explicație simplă. Ea suferă de psoriazis, iar medicii i-au spus că injecțiile de cortizol i-ar fi de mare folos in această privință. Kim spune că toate speculațiile și zvonurile în legătură cu injecțiile de grăsime au început când i s-a observat o adâncitură în piele, acesta fiind un efect advers al tratamentului.

Kim spune că „Am fost să mi se facă o injecție de cortizol în fese. Am trăit chiar în spate la Kitson. Unul dintre vecinii mei era dermatolog la Cedar. Am mers la el și acesta mi-a spus că există o șansă la un milion să mi se facă un fel de dungă/adâncitură la fund. Cu toate acestea, am reușit să am parte de ea”.

În timp ce Kim a mărturisit acest lucru, există numeroase fotografii în care nu i se vede deloc această adâncitură. Ea mai adaugă „Există o fotografie cu mine făcută în Miami, în care sunt îmbrăcată cu o rochie de culoare albastru-electric și o altă fotografie în care pășesc alături de Robertson. Aici se poate observa această adâncitură. Zvonurile în legătură cu implanturile au început să apară odată ce au fost văzute aceste fotografii”…

Kim Kardashian

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed