Home Stiri Kristen Stewart, declarații surprinzătoare despre relația sa cu Robert Pattinson: “Relaţia noastră a fost transformată într-un produs!”

Kristen Stewart, declarații surprinzătoare despre relația sa cu Robert Pattinson: “Relaţia noastră a fost transformată într-un produs!”

autor Elena Yvette
504 views 2 minute timp de citit

Actrița Kristen Stewart a oferit detalii despre fosta ei relație cu Robert Pattinson, mărturisind că legătura dintre ei a fost, mai degrabă, un “produs”.

1442325510_132869384_robert-pattinson-kristen-stewart-zoom

„Oamenii au vrut ca eu şi Rob să fim împreună atât de mult, încât relaţia noastră a fost transformată într-un produs. Nu mai era viaţă reală! Şi asta a fost brutal pentru mine”, a declarat actriţa.

„Nu e vorba că vreau să ascund cine sunt, sau că vreau să ascund orice altceva din ceea ce fac în viaţa mea. Este vorba că nu vreau să devin parte a unei poveşti pentru industria de divertisment. În acelaşi timp, îmi doresc atât de rău să mă expun. Vreau să fiu înţeleasă şi vreau să fiu văzută şi vreau să fac asta în cel mai natural şi mai pur mod”, a mărturisit Kristen.

Kristen Stewart nu își mai ține acum ascunsă viața amoroasă, după descoperirea iubirii cu fosta sa asistentă, Alicia Cargile. „O iubesc atât de mult! Niciodată nu am vorbit deschis despre oricare dintre relaţiile mele înainte, dar de îndată ce am început să întâlnesc fete, se pare că am găsit o oportunitate de a reprezenta ceva cu adevărat pozitiv”, a mai adăugat Kristen Stewart.

kristen-stewart-alicia-cargile1

Sursa foto: hollywoodlife.com; usmagazine.com

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies