Kristen Stewart a recunoscut că este îndrăgostită nebuneşte de o femeie

Share

Au existat momente picante şi intens mediatizate din viaţa sentimentală a frumoasei actriţe americane Kristen Stewart, însă confirmarea  că este îndrăgostită nebuneşte de o femeie, cu siguranţă va provoca o reală dezamăgire, mai ales pentru fanii seriei Twilight.

 

51754018 'Twilight' actress Kristen Stewart and her rumored girlfriend Alicia Cargile are spotted packing on the PDA while enjoying lunch with a friend in Los Angeles, California on May 25, 2015. Kristen and her live-in girl pal Alicia, couldn't keep their hands off of each other while enjoying Memorial Day! FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813

Într-un interviu acordat revistei Elle UK, Kristen a declarat că s-a îndrăgostit nebuneşte de o femeie, este vorba de producătoarea  Alicia Cargile, cea care arată că este şi ea nedezlipită de iubita ei. Ea consideră că relaţia cu o femeie îi oferă posibilitatea să fie mult mai deschisă, sinceră şi să se destăinuie cu adevărat, ceea ce nu reuşea în relaţia sa cu Robert Pattison din seria Twilight.

Dacă atunci când se întâlnea cu băieţi, le ascundea aproape tot pentru că se simţea criticată şi nu îi plăcea, se pare că în cazul întâlnirilor cu fete  se simte mult mai detaşată şi mult  mai fericită, aşa că a hotărât să facă publică această idilă, de dragul iubitei.

Kristen a povestit în interviu şi despre stările sale de anxietate şi comportamentul său care parcă o adusese într-o stare de depresie. ,, Am trecut prin atât de mult stres şi prin atâtea conflicte. Aveam atacuri de panică, literalmente întotdeauna mă durea stomacul. Eram obsedată de control şi mă enervam pentru că nu puteam anticipa o anumită situaţie şi mereu mă gândeam că urmează să mă îmbolnăvesc. Este chiar remarcabil cum pur şi simplu am depăşit acele momente, dar asta nu înseamnă că nu mai îmi fac griji”.

Ea a devenit populară şi îndrăgită în urma personajului Bella Swan din franciza „Amurg/ Twilight“, adaptate după seria omonimă, semnată de scriitoarea americană Stephenie Meyer.  S-a mai  remarcat în ultimii ani prin rolurile din „Camp X-Ray“, „Nori peste Sils Maria/ Clouds of Sils Maria“ (rol pentru care i s-a oferit rolul César), „Aceeaşi Alice/ Still Alice“, „Anesthesia“, „American Ultra: Agent descoperit/ American Ultra“ şi „Personal Shopper“.

 

 

Surse : adevarul.ro

 

 


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news