HomeStiri Mondene Kylie Jenner a devenit mama pe 1 februarie. Iata primele fotografii cu proaspata mamica si fetita ei!

Kylie Jenner a devenit mama pe 1 februarie. Iata primele fotografii cu proaspata mamica si fetita ei!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 928 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/02/Kylie-Jenner-a-devenit-mama-pe-1-februarie.-Iata-primele-fotografii-cu-proaspata-mamica-si-fetita-ei4.png

De mai bine de cinci luni s-a speculat că una dintre surorile Kardashian este însărcinată. Mai exact, Kylie Jenner a reușit performanța de a-și ascunde sarcina.

Kylie-Jenner-a-devenit-mama-pe-1-februarie.-Iata-primele-fotografii-cu-proaspata-mamica-si-fetita-ei4 in Stiri Mondene

Kylie a hotărât că este cazul să pună capăt acestor speculații. Bruneta a făcut un anunț pe Instagram în care își cere scuze față de milioanele de fani că a ținut ascuns faptul că a fost însărcinată.

„Îmi pare rău că v-am lăsat în întuneric pe toată perioada acestor speculații. Înțeleg că sunteți obișnuiți să fiți alături de mine prin toate aventurile prin care trec. Am vrut să nu arăt sarcina lumii întregi. Știam că trebuie să mă pregătesc pentru rolul vieții mele în cel mai pozitiv, sănătos și fără stres mod posibil. Nu am pus la cale niciun moment plătit pentru a dezvălui asta. Știam că bebelușul va simți fiecare stres și emoție, așa că am făcut asta pentru viața și fericirea noastră”, a scris Kylie pe Instagram.

in Stiri Mondene

Aceasta a dat naștere unei fetițe sănătoase. Tatăl fetiței este Travis Scott, un rapper foarte cunoscut în America. Deocamdată nu se știe cum se va numi cea mai mică membră a familiei Kardashian.

Mezina familiei Kardashian a mai declarat că a trecut prin cea mai frumoasă perioada a vieții ei și că o să îi lipsească foarte mult să fie însărcinată…

Kylie este în culmea fericirii

in Stiri Mondene in Stiri Mondene in Stiri Mondene

Sarcina a fost cea mai frumoasă perioadă și o experiență care îți schimbă viața și o să-mi fie dor de asta. Îmi apreciez prietenii și familia care m-au ajutat să fac acest moment special cât mai privat. Frumoasa și sănătoasa mea fetiță a venit pe lume pe 1 februarie și abia așteptam să împărtășesc această veste. Nu am crezut că pot simți o asemenea iubire și fericire. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a mai scris Kylie Jenner.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed