HomeStiri L-a înșelat sau nu Anna Lesko pe iubitul său cu Mike Diamondz? Artistul a rupt tăcerea despre sărutul controversat

L-a înșelat sau nu Anna Lesko pe iubitul său cu Mike Diamondz? Artistul a rupt tăcerea despre sărutul controversat

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views 2 minute timp de citit

După ce a apărut în presă faptul că Anna Lesko și iubitul ei, DJ Vinnie, cu care avea o relație de opt ani, s-au despărțit după ce a fost văzută sărutându-l pe Mike Diamondz, a luat amploare un adevărat scandal.

De curând, Mike Diamondz a făcut lumină și a dezvăluit care este, de fapt, relația dintre el și frumoasa moldoveancă de peste Prut.

Acesta a reconstituit momentul în care s-a sărutat cu Anna Lesko, deși inițial negase că ar fi fost ceva între el și focoasa cântăreață.

Nasrin, prezentatoarea de la Antena Stars, a inițiat în glumă reconstituirea momentului care a precedat sărutului controversat, interpretând rolul Annei Lesko și schimbând replici cu Mike Diamondz.

„Ce faci, Mike? Eu ard în flăcări”, a spus Nasrin, imitând-o pe Anna Lesko.

„Şi eu ard în flăcări. Singurică pe aici?”, a întrebat Mike, continuând gluma.

„De când nu ne-am mi văzut Mike! Şi când te gândeşti că ne ştim de zece ani! Mike, mă gândesc că după o relaţie de atâţia ani, ştiu, am un copil, dar nu mă simt împlinită şi fericită.

Am nevoie de un bărbat puternic, care să mănânce din sarmalele mele. Mike, sărută-mă”, a glumit Nasrin, continuând să o imite pe Anna Lesko.

„Îmi place Anna Lesko, este o tipă frumoasă, este o doamnă pe care o apreciez prin muzica sa. Nu am sărutat-o niciodată pe Anna Lesko. Nu am sărutat-o.

Eu cred că atunci, pe moment, din partea mea ar fi fost ceva. E un sentiment de moment, nu trebuie să ne bazăm viitorul pe sentimentele de moment.

Împrejurarea în care eram era una favorabilă, dar soarta a decis ca lucrurile să rămână așa. Nu știu dacă a fost un început de relație. Am ajuns acasă singur și am cercetat problema.

Eu cu Anna mă știu de peste zece ani, ea este o fată foarte senzuală și eu mereu am răspuns charismatic. De fiecare dată când ne vedem e aceeași atitudine.

M-am gândit că este cu cineva de foarte mult timp, dar faptul că nu își păstrează distanța e un semn”, a spus Mike Diamondz la Antena Stars…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..