Home Stiri L-a înșelat sau nu Raluca pe Pepe? Iată cu ce dovadă a mers artistul în instanță!

L-a înșelat sau nu Raluca pe Pepe? Iată cu ce dovadă a mers artistul în instanță!

autor Buinoschi Andreea
186 vizualizari

Din ce în ce mai multe detalii ies la iveală în cazul celui mai nou divorț din showbizul românesc. După ce s-a spus că Pepe și-a bătut nevasta, iar Raluca a cerut un ordin de protecție împotriva acestuia, iată că și artistul latino are ceva de spus! Conform afirmațiilor lui, se pare că Pepe a fost înșelat.

După ce, la finalul săptămânii trecute, Raluca a cerut un ordin de protecție împotriva tatălui fetițelor ei, acum, acesta a adus în instanță o contestație împotriva ordinului. Potrivit acestui document, Pepe dă de înțeles că ar fi fost înșelat de partenera sa.

„Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea, cum că aceasta, în data de 08.09.2020, a fost în compania unui alt bărbat pe nume… din… în Poiana Brașov, în complexul… și a altor persoane și m-a întrebat dacă ăsta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist, crezând că presa încearcă să găsească știri mondene.

Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele sociale și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistul, observând că soția mea urmărește frecvent pagina de Instagram a domnului… și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați. Tot la acel moment am analizat discuțiile anterioare cu soția mea și mi-am amintit că aceasta în data de 06.11.2020 mi-a solicitat roțile de iarnă de la autoturism, motivând că se strică vremea. De asemenea mi-am amintit ca fetițele au stat la mine acasă din data de 06.11.2020 până în data de O8.11.2O2O, acestea dorind să rămână în continuare însă mama lor nu a fost de acord și le-a luat.

Pentru a putea verifica în integralitate cele sus menționate, tot în data de 19.10.2020 m-am îndreptat către stadionul Dinamo, unde fetițele aveau ora de tenis, dorind să vorbesc cu soția mea să clarific subiectul spus de jurnalistul de presă. Aici, am dat de soția mea în mașină vorbind la telefon și închizând instant când m-a văzut, fiind agitată. Am urcat în mașină, am salutat-o, am întrebat-o de fetițe și i-am explicat despre telefonul primit de la jurnalistul de presă, argumentându-i că trebuie să știu adevărul ca să nu spun lucruri care pot să nu fie adevărate. Aceasta a devenit și mai agitată, iar la întrebarea mea dacă ea cunoaște o persoană pe nume…, a răspuns sec «Da, de la munte».

La auzul acestor vorbe, nu știam ce sa cred, eu cunoșteam că programul său era cu fetițele și nu a fost vorba că pleacă la munte, solicitând explicații în acest sens, întrucât REZULTĂ ÎN MOD VĂDIT O INFIDELITATE RECUNOSCUTĂ ȘI, MAI MULT DECÂT ATÂT, LĂSÂND FETIȚELE NESUPRAVEGHEATE!

Discuția dintre noi a devenit un pic mai aprinsă în momentul în care soția mea mi-a confirmat faptul că, într-adevăr, în data de 08-09.11.2020 a plecat la munte, petrecând cu o gașcă de prieteni, printre care și… cu care deja filtrează, aceasta fiind agitată și începând să mă jignească că nu este treaba mea ce face ea cu viața ei (…).

Precizez faptul că, pe fondul acestor discuții soția mea m-a înjurat, m-a jignit, m-a scuipat, încercând, prin acest comportament să mă provoace, însă acest plan nu i-a reușit, eu păstrându-mi calmul și neluând în seamă toate cele spuse și primite de la ea”, a declarat artistul latino…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..