HomeStiri Mondene L-a invitat la ea acasă de ziua lui. Odată dezbrăcat, a avut parte de un mare șoc!

L-a invitat la ea acasă de ziua lui. Odată dezbrăcat, a avut parte de un mare șoc!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/L-a-invitat-la-ea-acasă-de-ziua-lui.jpg

Un bărbat, a cărui identitate rămâne sub semnul anonimatului, mărturisește cum la aniversarea sa de 40 de ani a avut parte de un mare șoc și abia a reușit să își deschidă ochii.

Ziua aniversară a bărbatului nu a început în cel mai bun mod posibil, asta din cauza primirii veștii că va fi tătic. Ușor dezamăgit din cauza veștii primite, bărbatul s-a dus la muncă, unde, odată ajuns, a fost întâmpinat călduros de secretara lui care i-a urat „La mulți ani!”.

Drept cadou, femeia l-a invitat la masă în oraș, după care i-a propus să meargă la ea acasă, locuința ei fiind foarte aproape de birou.

Ușor nedumerit, bărbatul a fost de acord cu propunerea secretarei și s-au îndreptat spre locuința ei. Odată ajunși, aceasta i-a spus să o aștepte puțin până ce urcă în dormitor…

Bărbatul a relatat că „După câteva minute, a venit cu tort și nu era singură, ci cu nevasta mea, copiii și zeci de prieteni de-ai mei, plus colegii de la locul de muncă. Au început toți să cânte «La mulți ani», însă eu stăteam pe canapea… GOL!”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed