La doar 17 ani, însărcinată fiind, a aflat că are și cancer. Decizia tinerei este una care are impact puternic asupra întregii lumi


2370

Tânăra Jenny a fost nevoită să ia o decizie care urma să afecteze o lume întreagă. Era o fată normală și studia la o școală din Idaho.

La doar 17 ani, însărcinată fiind a aflat că are și cancer

Jenny l-a cunoscut pe Jason, care la scurt timp a devenit iubitul ei. Într-o zi, tânăra a început să se plângă din cauza unei dureri de cap pe care o avea, durere care, ulterior, a început să fie din ce în ce mai frecventă și mai accentuată.

Jenny s-a prezentat la medic, care, în urma unor analize i-a spus că are o tumoare de doi cm pe creier, fiind ulterior diagnosticată cu cancer.

Întreaga familie a fetei și cei apropiați au fost devastați când au aflat acest lucru, însă au fost alături de ea. Singura șansă de supraviețuire în momentul acela pentru Jenny era să urmeze un tratament pe bază de chimioterapie.

În același timp, Jenny a mai aflat o veste, una miraculoasă chiar: era însărcinată. Deși a fost extrem de fericită la aflarea veștii, tânăra a trebui să ia o decizie foarte dificilă. În cazul în care continua să urmeze ședințele de chimioterapie, copilul ei ar fi murit.

La doar 17 ani, însărcinată fiind a aflat că are și cancer 2

Dacă înceta în schimb acest tratament, cea care murea era chiar ea. Cu toate acestea, Jenny nu a stat mult pe gânduri și a ales să întrerupă tratamentul pe bază de chimioterapie. A ales să dea naștere copilului pe care-l purta în pântece. Odată ce copilul s-a născut, Jenny a fost foarte fericită, spunând „Am făcut-o! Mi-am îndeplinit datoria!”.

La doar șase zile de la naștere, Jenny a fost externată și s-a întors acasă, alături de copilul ei, Chad. După alte doisprezece zile, tânăra s-a stins din viață…

Citește și:  Daniela Gyorfi a spus adevărul despre operațiile sale estetice: „Fac niște tratamente faciale și asta contează”

Dragostea maternă a tinerei a determinat-o pe aceasta să-și sacrifice propria viață doar de dragul de a aduce pe lume micul copil. Iubirea de mamă a lui Jenny este uimitoare și i-a oferit acesteia puterea de a lua cea mai dificilă decizie din viața ei.

La doar 17 ani, însărcinată fiind a aflat că are și cancer 3

loading...