Home Stiri Mondene La numai o lună după ce a născut, Alina Puşcaş are o siluetă de invidiat!

La numai o lună după ce a născut, Alina Puşcaş are o siluetă de invidiat!

autor Elena Yvette
1,1K views

Alina Puşcaş arată senzaţional, asta deşi, în urmă cu o lună, a adus pe lume un băieţel de 3,050 kilograme. Prezentatoarea de la “Te cunosc de undeva” a revenit la silueta pe care o avea înainte de a deveni mămică.

alina poza 1

Vedeta tv a postat pe o reţea de socializare mai multe fotografii, în care se poate observa că are un corp de invidiat. Mai mult, de când s-a născut Alexandru, Alina Puşcaş este extrem de fericită şi trăieşte cele mai emoţionante momente alături de iubitul ei, Mihai Stoenescu.

“Cel mai puternic sentiment pe care l-am trăit, până acum, a fost cel de protecție. Mi-am privit copilașul și am simțit că are nevoie de mine, pur și simplu. După ce s-a născut, doamnele asistente mi l-au pus pe obraz și s-a liniștit imediat. I-am simțit pielea caldă, l-am văzut cât de micuț și drăgălaș era… O oră mai târziu, îl țineam în brațe. Alexandru s-a născut în zi de mare sărbătoare, Tăierea capului Sf. Ioan Botezătorul ceea ce, încă o dată, pentru noi, înseamnă că acest copilaș este o minune și o binecuvântare. Îmi doresc să fie sănătos, frumos, deștept și norocos în viață”, declara Alina Pușcaș, la scurt timp după ce a devenit mămică.

Alina are o relaţie de mai bine de un an cu Mihai Stoenescu. Vedeta a mai fost căsătorită cu un afacerist neamț, însă a divorţat de acesta după câteva luni de mariaj.

alina poza 2

alina poza 3Sursa foto: cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed