Home Stiri La șase ani de la nuntă, Adela Popescu are un mare regret

La șase ani de la nuntă, Adela Popescu are un mare regret

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 686 views 2 minute timp de citit

În urmă cu șase ani, Adela Popescu și Radu Vâlcan își uneau destinele în fața lui Dumnezeu. Acum, prezentatoarea a spus care este cel mai mare regret al ei, simțindu-se încă vinovată deoarece nunta a fost un eveniment important pentru ea și nu a avut alături toate persoanele dragi.

„Am avut, în total, 60 de oameni, cu tot cu staff. Cred că nunțile acum s-au schimbat și nu se mai fac așa mari și cu fast. Eu am avut numai prietenii buni alături și familia. Am și acum două persoane în minte pe care regret că nu le-am invitat”, a spus Adela în cadrul unei emisiuni difuzate la PRO TV.

Adela a revenit la PRO TV de doar câteva zile și a vorbit despre stările pe care le-a avut înainte de a se întoarce pe platoul de filmare.

„M-ați tot întrebat cum mă descurc și trebuie să vă spun că momentan este neașteptat de bine. Ăsta mic îmi face surprize în fiecare zi, la modul că se trezește mereu înainte să plec de acasă și trebuie să-l alăptez, a acceptat biberonul din prima zi, nu i-a plăcut în mod deosebit, dar l-a acceptat. La ceilalți doi s-a întâmplat mai greu asta. Copiii merg la grădiniță, vin la ora patru, deci am și vreo două ore și jumătate de când ajung acasă și până vin ei să îmi revin, de obicei dorm la prânz. Deci, totul este bine”, a mărturisit aceasta pe pagina ei de Instagram.

„Înainte să încep emisiunea, mă trezeam noaptea cu un gol în stomac… Cum o să fac cu trezirile, cu laptele stocat pentru bebe, cu ora de culcare seara, cu zilele în care cei mici vor sta bolnăviori acasă, cu mine, pur și simplu, din nou în platou, în emisiune, în fața oamenilor… Mi-au fost necesare trei zile…

Astăzi, am râs iar de mine, am avut curajul să mă arăt vulnerabilă și plină de defecte. Semn că, gata, m-am relaxat”, a mărturisit aceasta pe rețelele sociale.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies