Home Stiri Lady Gaga, declaraţie de dragoste

Lady Gaga, declaraţie de dragoste

autor Elena Yvette
257 vizualizari

Lady Gaga face parte din clubul vedetelor care şi-au găsit fericirea, după mult timp de aşteptare. Aceasta formează un cuplu cu Taylor Kinney, iar de când au început să fie împreună, se pare că aceasta pare să se fi schimbat radical, din toate punctele de vedere. 

lady-gaga-1-768

Iubitul său pare să o facă foarte fericită, lucru ce a determinat-o să posteze pe propriul său site de socializare o declaraţie de dragoste pentru iubitul său, Taylor, lucru total neaşteptat din partea lui Lady Gaga.

„Nu am crezut că m-ar putea iubi cineva vreodată deoarece am simţit ca şi cum corpul meu ar fi distrus. El iubeşte supravieţuitoarea din mine. A stat lângă mine toată noaptea mândru şi fără să se simtă ruşinat. Acesta este un bărbat adevărat”, scrisese lady Gaga.

Lady Gaga, pe numele său adevărat, Stefani Joanne Angelina Germanotta,  este o celebră artistă americană, ce s-a făcut cunoscută întregii lumi prin stilul său muzical diferit. Aceasta a câştigat, de-a lungul anilor, şi şase premii Grammy. La vârsta de 18 ani a semnat primul său contract cu o casă de înregistrări…

La începutul carierei sale, aceasta lucra drept compozitoare pentru diverşi artişti, cum ar fi: Fergie, Britney Spears, Black Eyed Peas şi Pussycat Dolls. Cel care i-a descoperit talentul muzical a fost Akon, care i-a oferit chiar un contract cu propria sa casă de discuri.

img

goga

Surse foto: spynews.ro; timeinc.net; maroczone.de

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..