Home Stiri Lady Gaga, declaraţie de dragoste

Lady Gaga, declaraţie de dragoste

autor Elena Yvette
437 vizualizari

Lady Gaga face parte din clubul vedetelor care şi-au găsit fericirea, după mult timp de aşteptare. Aceasta formează un cuplu cu Taylor Kinney, iar de când au început să fie împreună, se pare că aceasta pare să se fi schimbat radical, din toate punctele de vedere. 

lady-gaga-1-768

Iubitul său pare să o facă foarte fericită, lucru ce a determinat-o să posteze pe propriul său site de socializare o declaraţie de dragoste pentru iubitul său, Taylor, lucru total neaşteptat din partea lui Lady Gaga.

„Nu am crezut că m-ar putea iubi cineva vreodată deoarece am simţit ca şi cum corpul meu ar fi distrus. El iubeşte supravieţuitoarea din mine. A stat lângă mine toată noaptea mândru şi fără să se simtă ruşinat. Acesta este un bărbat adevărat”, scrisese lady Gaga.

Lady Gaga, pe numele său adevărat, Stefani Joanne Angelina Germanotta,  este o celebră artistă americană, ce s-a făcut cunoscută întregii lumi prin stilul său muzical diferit. Aceasta a câştigat, de-a lungul anilor, şi şase premii Grammy. La vârsta de 18 ani a semnat primul său contract cu o casă de înregistrări…

La începutul carierei sale, aceasta lucra drept compozitoare pentru diverşi artişti, cum ar fi: Fergie, Britney Spears, Black Eyed Peas şi Pussycat Dolls. Cel care i-a descoperit talentul muzical a fost Akon, care i-a oferit chiar un contract cu propria sa casă de discuri.

img

goga

Surse foto: spynews.ro; timeinc.net; maroczone.de

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies