HomeStiri Mondene Lady Gaga, enervată de faptul că lumea o compară cu Madonna! “Pur şi simplu nu vreau să fiu comparată cu nimeni. Asta sunt eu, asta e povestea mea de viaţă, la fel ca a ta!”

Lady Gaga, enervată de faptul că lumea o compară cu Madonna! “Pur şi simplu nu vreau să fiu comparată cu nimeni. Asta sunt eu, asta e povestea mea de viaţă, la fel ca a ta!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 825 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/10/646x404-13.jpg

Lady Gaga a declarat, în cadrul unui interviu pentru Beats 1 Radio, că este deranjată de faptul că lumea are tendința de a o compara cu Madonna.

646x404 (13)

„Eu şi Madonna suntem foarte diferite. N-aş face această comparaţie deloc. Nu spun acest lucru dintr-o lipsă de respect faţă de Madonna, e o femeie de treabă, a avut o carieră uriaşă, fantastică, e cel mai mare star pop din toate timpurile. Dar eu cânt la o mulţime de instrumente. Eu îmi compun propria muzică. Petrec multe ore în studio. Sunt producător. Sunt scriitor. Ceea ce fac este diferit“, a declarat Lady Gaga, citată de „The Huffington Post“.

Gaga a explicat că artistul este acela care „nu doar repetă piesele la nesfârşit pentru a pune în scenă un spectacol.“ „Există spontaneitate în munca mea. Îmi permit să eşuez. Îmi permit să dau greş. Nu mă tem de defectele mele“, a subliniat artista.

„Nu vreau să spun chestia asta într-un mod lipsit de respect. Pur şi simplu nu vreau să fiu comparată cu nimeni… Asta sunt eu, asta e povestea mea de viaţă, la fel ca a ta“, a conchis Gaga.

Sursa foto: Hepta

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed