HomeStiri Mondene Lady Gaga suferă de o boală cronică

Lady Gaga suferă de o boală cronică

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/Lady-Gaga.jpg

La începutul acestei luni, Lady Gaga a fost nevoită să își anuleze concertele, din cauza afecțiunii de care suferă: fibromialgia.

Lady-Gaga

În documentarul ei de pe Netflix, Lady Gaga povestește cum și-a început călătoria spre show-ul SuperBowl și, totodată, vorbește despre provocările cu care se confruntă, datorită bolii de care suferă, fibromialgia, o boală cronică răspândită în tot corpul.

Cu siguranță vă întrebați în ce constă această boală. Este o boală cronică, ce este caracterizată de dureri ale mușchilor și numeroase puncte ale corpului, dureroase la presiune. Sunt o mulțime de simptome secundare ale acestei boli, iar cea mai mare provocare pentru cei care suferă de acest sindrom este să se obișnuiască cu tulburările de somn, tumefacțiile articulare, anxietatea sau disfuncția cognitivă…

glam_2017grammys_gaga_257334_1280x720_875757123730

În documentar, Gaga declară că se confruntă cu toate aceste probleme și multe altele provenite din această boală. Cântăreața a declarat că boala îi afectează întregul corp pe perioade de câteva luni sau chiar ani.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed