HomeStiri Mondene Lady Gaga are un nou iubit

Lady Gaga are un nou iubit

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/gaga.png

Lady Gaga și-a oficializat recent relația cu Christian Carino, care îi este și iubit, și agent.

gaga in Stiri Mondene

Cântăreața a făcut publică relația prin intermediul unei fotografii pe care a postat-o pe pagina personală, în data de 21 octombrie. Fotografia o reprezintă pe solistă în brațele iubitului ei.

Lady Gaga a distribuit aceeași fotografie și pe contul de Instagram, alături de descrierea „Noapte bună”.

După ce s-a despărțit de actorul Taylor Kinney, cântăreața a rămas discretă în privința vieții sale private și a preferat să se concentreze pe lansarea celui mai recent album de studio al ei, „Joanne”, care a primit de curând discul de platină în Statele Unite.

in Stiri Mondene

Relația cu noul iubit a început atunci când acesta a decis să o însoțească pe artistă în turneul ei nord-american. În timpul unei ploi torențiale care a avut loc pe durata unui concert la New York, agentul vedetei a decis să vină în culisele show-ului pentru a fi mai aproape de noua lui iubită…

„Atunci când am mers în culise, Christian era pe scări (lângă scenă, n.r.) pentru a se asigura că totul era în regulă cu mine”, a dezvăluit Lady Gaga într-un interviu acordat pentru Page Six. „Cel mai frumos lucru atunci când sunt îndrăgostită de cineva este să știu că el mă va prinde dacă eu voi cădea”, a adăugat Lady Gaga.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed