Home Stiri Larisa Drăgulescu a divorțat și este pregătită pentru o nouă căsătorie

Larisa Drăgulescu a divorțat și este pregătită pentru o nouă căsătorie

autor Nitu Alina
247 views 3 minute timp de citit

Fosta soție a campionului Marian Drăgulescu, a divorțat a doua oară după o relație de 5 ani și o căsătorie de aproape 2 ani.

Larisa Drăgulescu nu suferă după fostul soț, Marian Bogdan. Aceasta a declarat că distanța a fost cea care i-a dus la divorț.

„Am divorțat deja, divorțul s-a terminat. Pe 27 octombrie a fost ultima semnătură. Pur și simplu distanța ne-a separat. Noi comunicăm în continuare prin telefon, ne înțelegem foarte bine, însă nu am putut fi împreună și fizic, pentru că eu am vrut să stau în România, iar el a vrut să rămână în Germania. A fost la distanță în ultimul an, în rest nu, pentru că eu am stat o perioadă foarte lungă în Germania, pe timpul pandemiei a stat și el mai mult cu mine acasă. În ultimul an, el a hotărât să plece și să stea mai mult acolo. Nu a luat în considerare să se mute în România. Inițial, și eu am crezut că așa voi face, dar mi-am dat seama că îmi place prea mult la mine acasă, am absolut de toate, nu-mi lipsește nimic”, a spus Larisa Drăgulescu, la Antena Stars.

Larisa Dragulescu a divortat si este pregatita pentru o noua casatorie

Larisa Drăgulescu s-a cunoscut cu Marian Bogdan pe vremea când aceasta era escortă în Germania.

„Nu regret absolut nimic din ce a fost între noi doi. El a renunțat deja la numele de familie <<Drăgulescu>> și a revenit la numele lui. Lucrurile erau foarte clare între noi doi, din punctul ăsta de vedere. El, acum, este trist și dezamăgit de această despărțire. Știu că mă iubește și suferă, dar așa a fost să fie între noi doi. Eu am încercat să fie bine între noi, dar atât s-a putut. Sigur că o să mă căsătoresc pentru a treia oară dacă o să fie. Nu sunt genul care să stea singură prea mult timp. O perioadă scurtă o să stau singură și apoi cu siguranță o iau de la capăt. Nu există cale de împăcare cu Marian Drăgulescu (n.r – primul soț), dacă ceva nu a mers bine atunci înseamnă că nu a fost bine undeva.

Eu nu mă întorc la nimeni din foștii mei. Am nevoie de ceva nou, altceva față de până acum. Îmi doresc lângă mine, pe viitor, un bărbat intelectual, simplu și modest, opusul meu care să mă schimbe și pe mine. Următorul bărbat din viața mea vreau să mă facă să îl iubesc, să merite asta și să mă facă să îi acord toată atenția mea”, a spus pentru Click!, Larisa Drăgulescu.

Marian Drăgulescu nu a dorit să comenteze prea mult subiectul divorțului, spunând doar că fiecare își știe cel mai bine chestiunile personale. Fostul mare gimnast și fosta lui soție sunt acum în relații decente, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună.

„Ce aș mai putea spune…L-am cunoscut și pe el, dată fiind conjunctura. Ei știu mai bine ce s-a întâmplat”, a răspuns scurt, Marian Drăgulescu.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies