Larisa și Ella de la „Puterea Dragostei”, în conflict de proporții din cauza lui Culiță Sterp


164

Culiță Sterp a ajuns să fie motivul iscării unui conflict de proporții între Larisa Judele, fostă participantă la Puterea Dragostei, și Ella, actuală concurentă.

Totul a pornit din momentul în care Culiță Sterp a trebuit să facă un drum la București după ce s-a împăcat cu frumoasa Carmen de la Sălciua.

Alături de Culiță Sterp a fost focoasa Ella, iar împreună au apelat la ajutorul Larisei, pentru a sta peste noapte în casa acesteia, fără a mai fi nevoiți să doarmă într-un hotel.

După unele insistențe, Larisa a acceptat să îi găzduiască, deși fusese deranjată că Ella nu îi spusese că vine alături de Culiță Sterp.

„Mă deranjase faptul că Ella nu mi-a spus că vine la București cu Culiță Sterp, mai ales că știa că sunt amică cu el.

Eu aflasem oricum, dar nu mi-a plăcut că ea, ca prietenă, nu a spus nimic, de aceea nu prea eram de acord să stea la mine”, a precizat Larisa de la Puterea Dragostei.

În plus, Larisa știa că Ella făcuse o pasiune pentru Jador.

 „S-a văzut cu Jador, dar cred că a durat vreo zece minute, s-au certat urât de tot”, a declarat Larisa.

Conflictul dintre Larisa și Ella a luat amploare spre seară.

„I-am pregătit patul lui Culiță Sterp, în cealaltă cameră, iar Ella dormea cu mine. Normal, ne-am apucat să stăm de vorbă, iar Ella a apărut într-o ținută…

Adică avea un maieu atât de transparent, încât nu mai ascundea nimic, își expunea silicoanele alea noi, și o pereche de chiloței. Așa a stat…

Adică mie chiar nu mi se pare normal să faci așa ceva, mai ales în casa mea, în fața unui bărbat străin”, a explicat Larisa.

 „La un moment dat, atunci când s-a aflat că s-a văzut cu Culiță Sterp, Ella a spus că, de fapt, el a venit la mine, pentru mine. Lucru neadevărat.

M-a deranjat teribil asta, mai ales că nu eu l-am adus la mine acasă și nu eu am stat așa îmbrăcată în fața lui”, a completat Larisa.

Culiță Sterp însă i-a rămas fidel lui Carmen de la Sălciua, nu a cedat în fața Ellei.

 „Între mine și Culiță Sterp nu este nimic, iar în casa mea, între Ella și el nu s-a întâmplat absolut nimic. Din ce înțeleg, Carmen de la Sălciua este geloasă pe mine, dar nu are de ce.

Și, chiar dacă nu îmi convine că s-a dat vine pe mine pentru întâlnirea dintre Ella și Culiță, nici între ei nu cred că s-a întâmplat nimic”, a declarat pentru Wowbiz Larisa de la Puterea Dragostei.

Ella a avut sentimente pentru Jador, dar a trecut peste și nu mai dorește să aibă de-a face cu el.

„Pentru mine, nu mai există iubire la mijloc, ci doar regrete. Consider că am greșit atunci când mi-am exprimat public sentimentele față de el, dar asta este, nu mai pot da înapoi!

 Ce a fost a fost! Însă de azi înainte nu mai vreau să sufăr, de aceea pot spune, cu mâna pe inimă, că Jador nu mă mai interesează”, a spus Ella de la Puterea Dragostei

Sursa: wowbiz.ro

loading...