HomeStiri Mondene Laura Cosoi a născut pentru a doua oară

Laura Cosoi a născut pentru a doua oară

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/08/Laura-Cosoi-a-nascut-pentru-a-doua-oara-2.jpg

Laura Cosoi trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Ieri, a venit pe lume cea de-a doua fetiță a sa, iar proaspăta mămică este cum nu se poate mai fericită. Laura deja a postat prima poză cu micuța și a ales și numele pe care îl va purta. Aceasta se va numi Vera. Numele vine din limba slavă și înseamnă „credință”, „adevăr”.

Laura Cosoi a născut pentru a doua oară in Stiri Mondene

Actrița a apelat la nașterea pe cale naturală, așa cum a făcut și în cazul primului copil, considerând această procedură mult mai simplă, dar și mult mai sănătoasă pentru copil. Prima poză cu micuța Vera a strâns foarte multe aprecieri, dar și extrem de mule comentarii.

Laura Cosoi a născut pentru a doua oară in Stiri Mondene

Cu puțin timp înainte de a naște, Laura a scris câteva cuvinte pe contul său de Instagram, împărtășind cu fanii săi nerăbdarea de o ține în brațe pe cea mai nouă membră a familiei: „Mă îndrept cu pași repezi spre momentul nașterii și parcă nici nu-mi vine să cred că e așa aproape. Nu pot să spun că am emoții, în sensul de teamă, dar nerăbdarea de a o ține pe cea mică în brațe, de a o aduce acasă și de a ne bucura toți de ea e din ce în ce mai puternică. Ca și rândul trecut, voi naște natural, cu ajutorul lui Dumnezeu, și mă bucur că voi avea alături de mine aceeași echipă ca și la prima naștere. Ah, ce norocoasă sunt!”.

Laura Cosoi a născut pentru a doua oară in Stiri Mondene

Într-un interviu acordat revistei Unica, Laura a vorbit despre modul în care își imagina ea familia: „În urmă cu trei ani nu întrezăream așa un viitor strălucit. N-am crezut niciodată că-mi va plăcea atât de mult să am copii, să fac copii. Sunt extrem de fericită și binecuvântată cu soțul meu și cu tatăl Ritei, care este un tată extrem de implicat și un soț foarte protector, iubitor, atent și prezent. Ne completăm foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și asta contează enorm și poate că… Îi stă foarte bine cu Rita și i-am zis că o să-i stea foarte bine cu două fetițe, dar evident că acum trebuie să-i fac și-un băiețel. Adică așa ne gândim. Și, chiar dacă ar fi și-a treia fetiță, eu tot aș fi foarte încântată”…

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed