Home Stiri Laura Cosoi a plecat în vacanță cu cele trei fiice. Ce destinație au ales ea și Cosmin

Laura Cosoi a plecat în vacanță cu cele trei fiice. Ce destinație au ales ea și Cosmin

autor Mirela
330 views 3 minute timp de citit
  • Laura Cosoi a decis să plece la mare pentru câteva zile, alături de familie.
  • Singurul impediment pe care Laura l-a întâlnit a fost reprezentat de traficul aglomerat.
  • Aceasta este prima vacanță cu Lara, mezina familiei.

Laura Cosoi a decis să plece la mare pentru câteva zile, alături de familie. Aceasta și-a luat soțul și cele trei fiice și a plecat în Bulgaria. Cu toate că actrița a născut cel de-al treilea copil în urmă cu doar o lună, aceasta nu s-a lăsat doborâtă de greutățile pe care le presupune vacanța cu un copil mic și a plecat să se distreze.

Conform spuselor sale, singurul impediment pe care Laura l-a întâlnit a fost reprezentat de traficul aglomerat. Din cauza lui, timpul necesar pentru a ajunge în Bulgaria a fost mult mai mare decât ar fi trebuit să fie în mod inițial.

Mai mult decât atât, această vacanță va fi una extrem de importantă pentru e și nu doar pentru că este prima vacanță cu Lara, mezina familiei, ci și pentru că nu a mai fost niciodată pe țărmul bulgăresc.

Laura Cosoi a serbat aniversarea de o lună a fiicei sale, Lara

Laura Cosoi este mai fericită ca niciodată, deoarece dorința ei de a avea mai mulți copii s-a îndeplinit odată cu nașterea celui de-al treilea. În urmă cu o lună, aceasta a născut cea de-a treia fată, iar lucrurile în familia ei merg extrem de bine.

„Azi este o lună de când Lara a venit în familia noastră. Este uimitor cât de repede trece timpul, iar noi nu ne mai săturăm să ne minunăm de miracolul vieții! Curtea este plină de copii, este veselie mare, baloane de săpun, joaca cu apă de la furtun, un tort delicios de mere făcut de Rita și de Vera, pus la rece, gata să fie savurat lângă un suc de mere natural. La mulți ani, Lara noastră bună și blândă! Te iubim”, a scris Laura Cosoi în mediul online.

Actrița a povestit cum a fost primită Lara de surorile ei mai mari

Deoarece Laura Cosoi este o fire extrem de răbdătoare, aceasta a reușit să facă momentul întâlnirii dintre cele două  surori unul extrem de emoționant. Aceasta a mărturisit că cele două fiice mai mari au fost extrem de curioase în ceea ce o privește pe Lara, motiv pentru care i-au pus o mulțime de întrebări atunci când a venit acasă.

Cu toate acestea, Laura Cosoi a declarat că nu își neglijează celelalte două fiice, doar pentru că mezina are nevoie de mai multă atenție și încearcă să facă în așa fel încât toate trei să primească aceeași atenție și aceeași dragoste.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies