Home Stiri Laura Cosoi a publicat prima fotografie cu chipul Larei, cea de-a treia fată

Laura Cosoi a publicat prima fotografie cu chipul Larei, cea de-a treia fată

autor Mirela
189 views 2 minute timp de citit
  • Laura Cosoi și-a botezat cea de-a treia fată în acest weekend.
  • Actrița a decis ca evenimentul să aibă loc tot în Maramureș, acolo unde au fost botezate și celelalte două fetițe ale sale.
  • Laura este o mamă devotată și care se implică trup și suflet în creșterea celor trei fete.

Laura Cosoi și-a botezat cea de-a treia fată în acest weekend. Actrița a decis ca evenimentul să aibă loc tot în Maramureș, acolo unde au fost botezate și celelalte două fetițe ale sale.

În urmă cu puțin timp, Laura Cosoi a acordat un interviu pentru viva.ro și a vorbit despre cum viața ei s-a schimbat, plecând de la primul copil și ajungând la ultimul, la Lara.

Laura Cosoi este mult mai relaxată în privința Larei

„Nouă ne place să spunem că Lara este copilul-muzică… De la început, de când era în burtică, am simțit asta, chiar și numele ales, Lara, are o melodicitate anume, iar, de ziua ei, la două luni, merge acasă la Mozart.

Cele două luni au trecut foarte, foarte repede, fulgerător. E extrem de amuzant ce diferență este de la un copil la al treilea copil, ca abordare, pentru că, la Rita, două săptămâni n-am ieșit din casă, noi stând la curte, iar, acum, deja, în a treia zi de când s-a născut Lara, eram cu ea la biserică și, apoi, am mers pe terasă să mâncăm, deci s-a schimbat destul de mult percepția noastră.

Bine, suntem și mai obișnuiți cu copiii, deci cam știm cum să luăm pulsul. Cam astea au fost schimbările, dar uite că, în două luni, deja, Lara a străbătut aproape toată Europa! Am făcut un road-trip cu ea”, a spus Laura Cosoi în cadrul unui interviu acordat pentru cei de la viva.ro.

Actrița nu a vrut să facă diferențe între copii

În urmă cu doar câteva săptămâni, Laura Cosoi a spus că își dorește ca și cea de-a treia fată să fie botezată tot în Maramureș, la aceeași biserică și de către același preot, la fel ca în cazul primelor sale două fiice.

Aceasta a mărturisit că nu vrea ca, peste ani, atunci când fetele vor începe să pună întrebări și să înțeleagă situația, să se simtă diferențiate. Laura este o mamă devotată și care se implică trup și suflet în creșterea celor trei fete și face tot ceea ce poate pentru a le oferi ceea ce este cel mai bine pentru ele.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies