Home Stiri Laura Cosoi aruncă săgeți înspre Smiley și Gina? „Dragostea sau șantajul”

Laura Cosoi aruncă săgeți înspre Smiley și Gina? „Dragostea sau șantajul”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 679 views 2 minute timp de citit

În urmă cu o lună, Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima oară. Cu ocazia nașterii micuței sale, artistul a lansat o piesă pentru Josephine, dar care pare că nu i-a plăcut foarte mult fostei sale iubite, Laura Cosoi.

Pe pagina sa de Facebook, Laura a scris câteva cuvinte care au ridicat foarte multe semne de întrebare. „O femeie, dacă-şi dă osteneala, poate păstra un bărbat, cu o condiţie: să-l iubească. Numai dragostea poate inventa mijloace de convingere. Dragostea sau şantajul”, a scris actrița pe rețelele sociale.

Cu toate că, la prima vedere, ar părea că Laura spune despre relația fostului ei iubit cu Gina că ar fi construită pe șantaj, aceasta nu a făcut mai multe declarații, iar adevărul din spatele mesajului postat de către Laura rămâne un mister.

Invitat în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar, Smiley a vorbit despre fetița sa, Josephine. Artistul trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și consideră că ea este persoana care i-a schimbat existența total, fiind convins că legătura care s-a format deja între ei este una care va rezista pentru totdeauna.

„Atunci când am ţinut-o pentru prima dată în braţe, am rămas şocat că toate temerile mele au dispărut într-o fracţiune de secundă. Cumva, era ceva care îmi lipsea şi doar s-a ataşat trup şi suflet de mine. Aşa, fizic, mirosul e de muşeţel, e un miros liniştitor, de fericire, combinat cu temeri, cu transpiraţie multă, e o combinaţie ciudată…

Mă uit cum se trezeşte şi are un ritual care, pentru mine, este un adevărat spectacol. Deschide ochii uşor, începe să se întindă şi face toate feţele posibile. E foarte expresivă. E ceva fantastic. Avem momente în care ne uităm unul la altul, ochi în ochi, şi, la un moment dat, zâmbeşte”, a declarat artistul în cadrul podcast-ului.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies