HomeStiri Mondene Laura Cosoi, criticată pentru fotografiile provocatoare din timpul sarcinii

Laura Cosoi, criticată pentru fotografiile provocatoare din timpul sarcinii

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 889 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/09/Laura-Cosoi-din-nou-mamica-„Facem-loc-pentru-al-treilea-2.jpg

Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară. Aceasta este extrem de fericită pentru evenimentul care se întâmplă în viața ei și a lui Cosmin, însă fanii nu sunt pe deplin în asentimentul său. Mai exact, în urma unor postări mai provocatoare pe care aceasta le-a făcut în mediul online, internauții au reacționat și au criticat-o pentru modul în care a decis să se fotografieze.

Laura Cosoi, criticată pentru fotografiile provocatoare din timpul sarcinii in Stiri Mondene„Prea intimă de postat”, „Iar?” au fost doar o parte dintre comentariile primite de către actriță. Cu toate acestea, fosta iubită a lui Smiley nu pare să fie foarte deranjată de cele întâmplate și se bucură în continuare de minunea pe care o poartă în pântece.

Laura Cosoi va juca într-un nou serial, după o pauză destul de lungă in Stiri Mondene

Laura Cosoi s-a confruntat cu probleme în primul trimestru de sarcină

„Dacă primele două sarcini au fost, cumva, asemănătoare, de dată asta, a fost diferit, în sensul că, în primul trimestru, mi-a fost mai rău. Nu am stat la pat, am putut să-mi văd de treabă, dar a trebuit să suport o stare de greaţă continuă. Culmea, asta nu se întâmplă de dimineaţă, ci de pe la 12 până seara, când mă culcam. Iar dacă în trecut, ghimbirul era aliatul meu, acum chiar şi ingredientul ăsta minune a fost frecvent depăşit de situaţie. Dacă mâncam, îmi era greaţă, dacă nu mâncam, la fel”, a spus Laura pentru cei de la okmagazine.ro.

Laura Cosoi, criticată pentru fotografiile provocatoare din timpul sarcinii in Stiri Mondene„Au fost momente destul de delicate, pentru că am avut repetiţii şi am fost şi în turneu prin ţară. Aşa că am încercat să gestionez situaţia cât am putut de bine, ca să nu mi se facă rău pe-acolo, pe unde eram. Avem tot timpul ceva la mine să ronţăi şi, de data asta, m-am descurcat bine cu limonadă cu ananas. Mâncam felii de ananas, beam compot de ananas şi îl combinam şi cu lămâie”, a continuat aceasta…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed