Home Stiri Laura Cosoi, despre creșterea copiilor de una singură: „Mi se pare extrem de dur”

Laura Cosoi, despre creșterea copiilor de una singură: „Mi se pare extrem de dur”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 950 views 3 minute timp de citit

De curând, Laura Cosoi a vorbit despre rolul de părinte. Aceasta este extrem de fericită că a avut șansa de a aduce doi copii pe lume, dar este conștientă că a fi mamă vine la pachet cu o mulțime de responsabilități.

„Când am născut-o pe Rita, care acum are doi ani și jumătate, când am ajuns în salon, m-a bușit plânsul. A fost naștere naturală. M-a bușit plânsul pentru că nu știam ce se întâmplă, eram copleșită, mi se părea că m-am despărțit de ea.

Ăsta a fost sentimentul, o despărțire, că nu mai depindea de mine. Și crește apoi o dragoste în tine, nu știu dacă e și atunci o descoperi sau crește odată cu copilul. Am descoperit că într-o mamă încape atâta dragoste, încât nu-ți poți imagina. Dar sufletul mamei este încăpător, face loc pentru fiecare pui.

Când ești părinte, copiii scot din tine lucrurile despre care nu știai. Eu nu sunt o mamă răbdătoare și nici o mamă jucăușă, dar pot spune că am descoperit că am infinită răbdare pentru ele. Este singurul loc și moment când am răbdare.

Dacă mă întrebi care este cel mai greu lucru, ar fi să-mi cresc copiii singură, mi se pare extrem de dur și la fel de greu mi se pare să crească copiii fără părinți”, a spus Laura Cosoi conform cancan.ro.

În urmă cu ceva timp, actrița a mai acordat un interviu și a vorbit despre cum încearcă să creeze o legătură între cele două fete ale sale, chiar dacă au o vârstă foarte fragedă.

„O implic cât pot de mult pe Rita în îngrijirea Verei. Când plânge Vera, o întreb pe Rita: «Oare să-i dăm lapte, ce părere ai?». Iar ea, cu o mină serioasă spune că da, ar trebui să-i dăm lapte. Mă ajută și la schimbat, iar când vine cineva să o vadă pe cea mică, le spune că e «Vera ei».

Îmi amintesc prima zi când am stat pe «prispa» casei, eu cu Vera în brațe, Rita cu bebelușul ei. A fost foarte tandră și protectoare cu mine și, implicit, și cu sora ei. Dar, ca orice copil, Rita are nevoie de afecțiune. Când o alăptez pe Vera, vine și ea să stea la pieptul meu și nu o îndepărtez. Îi spun doar că lăptic bea numai Vera, pentru că e mică, iar Rita e mare. Și e perfect de acord!”, a mai spus Laura pentru cei de la okmagazine.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies