Home Stiri Laura Cosoi, despre problemele din căsnicie: „Sunt conflicte”

Laura Cosoi, despre problemele din căsnicie: „Sunt conflicte”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 398 views 3 minute timp de citit
  • Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează unul dintre cele mai apreciate cupluri și au, deja, două fete, cea de-a treia fiind pe drum.
  • Laura Cosoi a recunoscut că, deși sunt luați drept exemplu de multe persoane, și ei trec prin momente tensionate.
  • Actrița a spus care este secretul pentru o căsnicie de durată.

Laura Cosoi și Cosmin formează unul dintre cele mai apropiate și cele mai solide cupluri de la noi. Cu toate că cei doi sunt extrem de discreți în ceea ce privește relația lor, toată lumea știe cât de mult se iubesc. Acest lucru nu înseamnă că nu trec prin momente tensionate, iar Laura Cosoi a vorbit despre cele întâmplate.

Laura Cosoi a recunoscut diferențele care există între ei

„Compromisuri, da, au fost. Cosmin încontinuu merge foarte mult pe argumente, eu nu sunt un om al argumentelor, nu îmi vin în minte când trebuie, mă enervez, el e mai coleric, eu încerc să-mi păstrez calmul, după aceea răbufnesc, deci… cumva, astea sunt, cred, momente care apar în toate relațiile, normal. Momente când te deranjează ceva. Avem o grămadă de neînțelegeri, dar nu momente de cumpănă în cuplul nostru în care să zicem «gata».

Sunt conflicte, dar găsim rațiunea și motivul pentru care suntem împreună, acela că ne iubim foarte tare și că nu putem să ne imaginăm viața unul fără celălalt, facem totul împreună. Am ajuns să anticipăm și, decât să ajungem în momentele acelea de criză, am reușit să le depistăm din timp și să încercăm să găsim rezolvări. Cred că, de fapt, aici e treaba”, a declarat artista într-un interviu, conform cancan.ro.

Actrița este convinsă că fiecare este ceea ce celălalt avea nevoie

„Important e că îl iubești pe omul de lângă tine, îi vrei binele, nu vrei să sufere, ești atent la detalii, la surprize și la ce-i face plăcere. Ăsta e secretul. Pur și simplu, ne iubim foarte mult. Mi se pare că suntem sortiți să fim unul cu celălalt și că, în lumea asta, n-am putea să ne potrivim mai bine cu altcineva, nu există. În continuare avem setea asta de a fi împreună, de a face lucruri noi doi și de a face lucruri cu ele.

Cred că ăsta e, în primul rând, succesul relației, ca să zic așa, adică faptul că nu ne săturăm unul de celălalt. Se întâmplă să povestim până dimineața mult și bine despre o grămadă de chestii. Așadar, da, 10 ani au trecut… Faptul că suntem sortiți să fim împreună, că e conexiunea perfectă, e completat așa perfect, deci nu se putea mai bine de atât”, a concluzionat aceasta.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies